Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Doğubank işhanının sitesini ararken şununla karşılaştım: http://www.dogubank-ishani.com/ Girişte çalan kopartıcı müzikle irkildikten sonra yazıları okudum ve oradan bu muazzam siteyi tasarlayan(!) şu firmaya ulaştım: http://www.artwebtasarim.com/index.htm Anasayfada "tasarımda kalite" ile ilgili verdikleri bilgilerden sonra bir de referanslara bakayım dedim. Yorumsuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 dostum tasarımdan anlamıyorsun hiç. adamlar gayet iyi, müzik var. hareketli butonlar ve istedimiz kadar alt sayfa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Dial-up dönemine yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 enfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Pazarlama harikasi diyorum ben sadece. Adamlar "Artvinlinin sitesini Artvinli yapar" mantigiyla bu kadar is yapmislar. Bence helal olsun, es dost araya sokarak ne guzel portfolio olusturmuslar... Iki yeni sey ogrenirler; siteniz eskidi gelin yenisini yapalim diyip ayni musterilere yeni hizmet sunarlar. Ne guzel tezgahi kurmus adamlar, bu tekere comak sokmayin! Biz firildah degiliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Sektorun parlayan yildizi O.R Yıldız Havuz'un sitesinden alintidir; "Küçük Havuzlar için Kendinden emişli pompalar" ooww yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 adamlar aynı müzikleri kullanmış bi de farklı sitelerde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Abicim ben 1px kayıklık olmasın herşey mükemmel olsun diye uğraşırken herifler saydım tam 33 tane web sitesi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kıskanmayın girişimci webcilik anlayışını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 euheuhe bi müşterimin eski sitesi bunlardan beter. adamlar site istemiş birinden, powerpontle hazırlanmış bişey vermişler. bi de bundan para almışlar. oha dedim gördüümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 90'lar partisi gibi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar