draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Forme said: Cuce said: Forme said: yalniz barbarin bokunu çıkartıyorlar her patch de açtiğima pişman ederler böyle giderse boku zaten cıkmış, daha doğrusu barbarın baktığı şeyin boku cıkıyo direk. adam ediyolar sadece. ki bugdı düzeltildi. hatta dual wieldlere cok yaradı bu patch oh miss gibi savage rage acıcam. dual e dönelim bizde olmaz sa bu kadar iyiyse :) 2handed in aoe sini hayatta birakmam :D ama elde dual sword un gorunusu de bambaska ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 karısık gitmek lazım aslında, 2h den bi knockback/stun alıp gerisini dual wield abanmalı, aslınd weapon swithc yapınca action barda swithc olsa cok super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Forme said: senin castine bakıp zaten uzaklaşıyor stun aticağin zaman, stunların birisi yada knockback instant olsa anlarımda değil, talentlerine full vericem bakalım o zaman ne kaar hızlanıcak Cast time pek de uzun değil. Clobber ve Stunning Punch'ı adamın yanında yapmaya başlarsan dümdüz koşarak kaçamıyor. Biraz ilerliyor ama yine de etkileniyor. Anca çok iyi zamanlamayla sprint atarak kaçabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Cuce said: karısık gitmek lazım aslında, 2h den bi knockback/stun alıp gerisini dual wield abanmalı, aslınd weapon swithc yapınca action barda swithc olsa cok super olur action bar a atabiliyorsun onu, g5 in mouse wheel i sola itmesine atamistim onu, dualwield kullanirken, sirf cc icin 2handed a gecer ardindan hemen dual la devam ederidm lvl 20 lerde iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bu arada dual wieldde de cılgın aoe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Tek bir tuşa "Silahları değiştir ve action bar değiştir" atayabiliyor musun? Anlamadım ne yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 birde aslında temelde şöyle bir saçmalık var, barbarın berserker ve reaver olarka 2 talent şekli var, fakat berserker power i yada skill i reaver talent ağacında , yani berserker talent ağacını yaparsan berserker alamiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mirage said: Tek bir tuşa "Silahları değiştir ve action bar değiştir" atayabiliyor musun? Anlamadım ne yaptığını. yanlis anlama pardon, ama gerek oldugunu dusunmuyrum. 2handed a gecmenin sebebi cc ler olmali ki talentsiz 2 tane cc geliyor zaten 2handed kullanmak zorunda oldugun yanlis hatirlaiyorsam. asil tuslarima dual lari koyuyor, 2 tane de cc - 2handed - lar icin ayiriyordum, ama ben g15 ve normal klavyenin her tusunu kullanan bir ahtapot oldugum icin herkese uymayabilir (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Cuce said: bu arada dual wieldde de cılgın aoe var. wow daki gibi dual wield i berserker a kadar alıp berserker bölümünden de 2. stun i alana kadar vermeyi planlamaya başladım. buna göre adam gibi bir talent yapsak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 su anda reaver ağacında ok kadar cok active skill varki, ve hepsinin cd leri 1 dakka altında, hanı sırf onları verimli kullanmaa calışsan zaten bütün combat APM'ini bu işe harcıya bilirsin =) berserker'ı ilerki patchlerden passive yapıcaklarmış, %40 altına düştüğünde otomatik acılıcakmış, aynı şekilde too man to count ta öle olucakmış. yalnız öle olursa too many to count cok güclü bi feat oluyo muhtemelen biraz kısarlar dmg multipier'ını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Forme said: concueror barbar tanımına daha uygun plate giymese pvp de çok daha iyi hahahahahaha hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 too many too count ve predatory insticts cok iyi featler kesinlikle tavsiye ediyorum, aynı şekilde haste'te cok super bi feat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 berserk reaver karışık birşeyler yaptim server gelsinde deneyeyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 barbar konusunu dağıtmak gibi olmasın ama patch serverı açıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ya patch yapabiliyormusunuz suanda downtime suresi gecmis olmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 http://feats.goonheim.com/barbarian#t0a5b5c5d5f2g3i3k1l1m1n2p3q3u1v5t1a5b5d3e3g1i3k1l1m3o3t2a5d1 boyle birşey yaptim ama henuz detaylarını çok düşünmedim dual hiç oynamadigim içinde bilmiyorum neler daha iyi yardımlaşırsak sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bu talent muhabbetini barbar başlığına taşıyorum bende burda uzamasın daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 serverlar açıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ya bu ne arkadas ya. en fazla düzeltilmesi gereken class necromancer suna bak demoya yardırmısşlar necroda bi hareket yok gene. ölüm sacıcam bunlara sonunda :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 perşembe de necroyu hallederler sardius.. no acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 adamlar bayağı bir uğraşmışlar umarım perşembe günü yine bu tarzda bug'ları düzelten bir yama olur. bi de guild penceresini falan adam etseler, özellikle birşey göremedim notlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 draedan said: Mirage said: Tek bir tuşa "Silahları değiştir ve action bar değiştir" atayabiliyor musun? Anlamadım ne yaptığını. yanlis anlama pardon, ama gerek oldugunu dusunmuyrum. 2handed a gecmenin sebebi cc ler olmali ki talentsiz 2 tane cc geliyor zaten 2handed kullanmak zorunda oldugun yanlis hatirlaiyorsam. asil tuslarima dual lari koyuyor, 2 tane de cc - 2handed - lar icin ayiriyordum, ama ben g15 ve normal klavyenin her tusunu kullanan bir ahtapot oldugum icin herkese uymayabilir (:D Sacmalık bu tarz şeyler. SWG gibi olmuş. Düzeltirler. ( SWG'de 5sn cd koymuşlardı weapon değiştirmeye ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 enter a bastığımızda o an hangi pencere açıksa ona yazmaya başlıyoruz sonunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tunch said: enter a bastığımızda o an hangi pencere açıksa ona yazmaya başlıyoruz sonunda! artık yazmak eziyet olmaktan çıkıyor desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hem de nasıl çenem düşer iyicene artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar