Mumu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şimdi ben bunu gittigidiyor dan almayı planlıyorum ama orjinal olarak satmıyor kimse sanırım. hep birebir muadilleri var. çok sorun yaşar mıyım acaba sizce? alınır mı alınmaz mı bilgisi olan varsa aydınlatıversin beni bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ambalajı falan yerindeyse kutusunun sorun çıkmaz. ama dikkatli ol bir problemin olursa hemen kargo şirketinde geri göndermek durumundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 alma derim, çok problem yaşatıyor. taktığın cihaz bazen kartı görmüyor, kart çok yavaş işliyor ve çabuk bozuluyor. parana yazık edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hepsiburada'dan falan al işte temiz temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 orjinali 83 lira bunlar 35 40 lira arası değişiyor. ondan alsam mı acaba diye düşündüm ama herhalde gidip exa'dan falan orjinalini alıcam gibi bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bende 1 orjinal bir de çakma war. hiçbir fark yok gibi. yani veri aktarim hizi dahil, kalitede fark goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ahahahahaha /summon disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 orjinalini aldım gidip. 5 yıl garantili falan mis gibi içim rahat. gerçi esh'in mesajını gördükten sonra bi yutkundum ama olsun ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar