Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ehee... 20(yaşım)-7(uğurlu rakamım)=13(uğursuz rakamım) ehehe..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Cezanın Sahı sarkısının 3. kıtasının ılk mısrasıdır 1+4+5+3=13[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 o işlemde hata var..madem tüm rakamları tek tek topluyorsun çıkan rakamı da 1+3 die toplaman lazım o da 4 çıkar..yalan yani..hurafe:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Buyur?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 inanmayın böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 13 benim ugurlu rakamımdır hatta bu sene ki gs formamıda DynamicK 13 diye aldım gerçi takım kötü gidiyo ama olsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: orc_lord, 12 February 2004 23:58 tarihinde demiş ki: arkadaşlar muska yazıp dağıtıyorum isteyenler özelden gelsinler :-p inscription kaç??[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: yok, 13 February 2004 00:31 tarihinde demiş ki: said: Gilean, 13 February 2004 00:27 tarihinde demiş ki: o işlemde hata var..madem tüm rakamları tek tek topluyorsun çıkan rakamı da 1+3 die toplaman lazım o da 4 çıkar..yalan yani..hurafe:) saka mi bu? yoo diil[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dyna aynen benimde uğurlu sayım 13. yanlış anlamayın öle abi ben çok kuulum milletin uğursuz dediği benim uğurlu sayımdır bab gibi bişey deil. hayatımda güzel ne olduysa 13le bağlantılı oluyo, iiki hatırlattınız bakalım neler olucak yarın ( yada girdik sanırım, bugün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 alın 13 u oldu buyrun[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 0:03 evet şu an :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hayatımda pek bır degısıkklık olmadı:P Bugun neresı yıkılacak?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 siz yazana kadar farketmedim bile cuma olduğunu :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bugün benim uğurlu günüm içime doğdu :) hepinizin başından binlerce uğursuzluk geçerken ben süper bi gün geçiriyo olcam :P içime doğdu winamp sapıttı ve birden en sevdiim parça çalmaya başladı bugün benim uurlu günüm :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bakiyorum isallah bugunde deniz ve aydin eczaneleri nobetci degildir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 MuhahAHA :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aha on üçüne girdik herkes gitti :) konuşan yok[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 fırtına ıktı pencereler açılıp kapanıo[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hayır.. Hepmiz ölücezzzz.!!!(her zaman böle panik bi tip çıkar) (Allah korusun tabiki)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Dresquin, 13 February 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Fedaykin, 1+4+5+3 = 13. Istanbul'un fethiyle baglantisi buydu sanirim. Ben de bunu duymustum yani bir yerden. Böl ikiye bööl bööll..Duur dur.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 cray aklıma selçük uerdem lkarikatürleri geldi..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Bonecrusher, 13 February 2004 03:03 tarihinde demiş ki: cray aklıma selçük uerdem lkarikatürleri geldi.. Hahah koyunlarımı diyosun... Hepimiz ölücez(şap şap şap şap)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 13 ocak diilki şubat ve bugün[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 zuahauh hepimiz ölcezz![signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji *Paranormal Olaylar *Büyü&Fal *Uzaylılar *Reenkarnasyon ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ölüüüücezzzzzz!!! nıhahahaa[signature][hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar