PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Beyler bayanlar, Öss ye şort + t sihrt le gidebiliyormuyuz gidemiyorsak neyle gidecez? böyle bir kanun falan var mı ? kısıtlama vb.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oha daha neler sanmıyorum öyle bişey olduğunu giycem şortumu gitçem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 istersen boxerla bile gidersin diye biliyoum ben. yok o kadar diilde, sokakta ne giyebiliyosan o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ala ala :D tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 said: Başları açık olmayan veya kılık kıyafetleri yürürlükteki mevzuata uygun bulunmayan adaylar sınava alınmayacak. Ama şort t-shirtin bişi olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 benim arkadaşım şort ve tişörtle gitti 600. oldu ben de öyle yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 eeööaaah şort tişörtten de olmasın artık. iç çamaşırlarınla gelmediğin sürece alırlar. sadece sakal makal sorun olabiliyor da, tanınamayacak kadar uzatmadıysan hiçbir şey olmuyor. okul değil ki abi bu sınava giriyorsun, oldu olacak üniforma falan giy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben kapri giymiştim altıma. o zamanlar modaydı tabi. yıl 2003 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kızlar mini etek ve sütyen giymeden beyaz gömlek giyerse alıyolarmıs her uni ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sınav cıkısıda sınavda icerim diye aldıkları suyu baslarından asagı dokmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sakal varsa kesın nolur nolmaz... kapıdakı polıs yakıstırmazsa gerı donusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Fistan said: kızlar mini etek ve sütyen giymeden beyaz gömlek giyerse alıyolarmıs her uni ye mini etek de mi giymiyorlar şimdi? üni. kayıtlarındaki kadınlar lezbiyen değilse mümkün değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 normalde yururlukteki kararlara gore sorttur sandalettir felan yasak ama kimse siklemiyo ben sort tshirt gittim ama tek bisi dicem sakal warsa kesin bu resimdeki sana benzemiyo diye tantana ederler felan urasmayın ha ama bana sorarsanız esofman altı giyin ustune tshirt giyin sınavda pacaları sıvayın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ulan bu sakal işinden kıllandım(!) şimdi resme pek benzemiyorum da zaten saç sakal fark var aslında baya napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben girdigimde kısa saçlı resim vardı kimlikte saçım uzundu benzetemediler ögrenci kimligimi ne vardı onu göstermistim yanınızda götürün varsa öyle ıvır zıvırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sakalı kesin yani resimde sakallı diilseniz. almama durumu çok oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Hangi resme? Giriş kağıdındakine benziyorum da kimliktekine pek benzemiyorum valla ÇD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şort giyecen, gerçi hava soğuk olursa giyme tabiki, okullarda taş falan sabah sabah soğuk olur üsütne bişeyeler alarak şort giy bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya bütün kimlikleri götürsem yanımda sorun olmaz heralde :p zaten sakal dediğim sadece çenede var ondan bişe olmaz da saçlar farklı biraz benzetirler işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 terlik giyilir mi ya terlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Benim nüfus cüzdanı 4 sene önce uzun saçlıyken çekildi :d Ama sınav kimliğimde normal kısa saçlı halim var benziyorum ona. Sorun olmaz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 istediğiniz gibi gidin de suratınız saçınız başınız başvuru fotoğrafından çok farklı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 nüfus cüzdanınızı yenileyin bence. ben nolur nolmaz diye yenilettim hazırlıktaki resmim duruyordu. daha sınava girmeden sinir stres olmasın işi garantiye alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bu araad fotonuz saklalı ve uzun saclıysa, gidip cillop olup girmeyin sınava yine "bu sen deilsin" muhabbeti cekebilirler. fotoda neyse ona benzeyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben sakalı kesicem fotoda sakal yoktu.İki ayımı verdim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar