Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 White Lion Warhammer ekibinin her çizimi gibi buda muhteşem olmuş Bineklerine çok güldüm yalnız. Az daha süsleselermiş dantel mantel serselermiş üstüne. sadsaf Bu aslanı galiba hem savaştırabilicez hem binebilicez.Ayrıntılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Benim bildiğim sadece savaştırılıyor binmece yok. Ama savaş konusunda da 3 mastery var. Birinde omuz omuza çarpışıyorsun aslanla! Birinde oo agro çekiyor sen temizliyorsun! Birinde de aslanıma el sürdürtmem diyip direk damageı sen yiceksin aslanda yancı olucak! Bence En çok açılan char bu olur! Hunter misali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 said: Elder War Lions are a menace on the field of battle, pulling powerful chariots that carry the White Lions into battle demişte. Chariot fln kafamı karıştırdı ama edıt:Ama belki bir tek savaşta fln binersin mesela aslanıma el süldürtmem gidersen biniliyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ne keseriz bunları be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ownage olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 En hızlı lvli bunlar alır! PVE de ii olurlar. Ama ekmeğin dediği gibi RVR de yem olabilirler, çok rahat. Gerçi belli olmaz belkide GODLIKE bir classtır. Tahminlerin sonu yok open betaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyun ici ss lerle destekleseler bide,hep artwork hep artwork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 AHA!!! Warhammerda aslana binen elf falan yok! WOWDAN CALMIŞLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 chaosu satarım çok karizma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 açıklanmayan bir tek dark elf blackguard kaldı değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 gayet iddalı olmuş ama ben de açmayı düşünüyorum an itibariyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ghazi said: açıklanmayan bir tek dark elf blackguard kaldı değilmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Apache said: oyun ici ss lerle destekleseler bide,hep artwork hep artwork. +1 tmm uber super yapıyorlarda insan bide ss koyar yanına oh mis gibi olur işte aslana bittim yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ama nası canları sakal cekiyo baksana.. kendi sakalları yok aslanların sakalarını örmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ghazi said: açıklanmayan bir tek dark elf blackguard kaldı değilmi? Açıklanmış işte, Darkelf Blackguard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Off tam fıstık bunnar ya kabuklarını acıcan icleri yumusacık. For Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sunnet cocugu gibi. Sarayda koruma olur bundan en fazla. Varya eski usul otomatik kapilar, iki asker helberd'le acar kapar girisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 haha farklı bir yaklaşım ama karizma duruyorlar tabii ingame de nasıl olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bilmemnenin epik bişey kılıcı falan olurdu diğerlerinde, bunda oduncu baltası falan diyor. bi de o ilk resimde aslan sahibinin sırtına mı çıkmış ne yapmış anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ghazi said: açıklanmayan bir tek dark elf blackguard kaldı değilmi? Olmayanlar parmak kaldırsın gibi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Karizmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 resmi sitede darkelf blackguard la ilgili açıklama yok. whitelion kadar bile değil, bi video koymuşlar yotubue a o kadar o yüzden söyledim yani bir tek o kaldı http://www.warhammeronline.com/armiesofWAR/darkelves/DarkElf.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 class huntera çok benzio çok da karizma duruo RvR de iyi iyi iş yapar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ghazi said: resmi sitede darkelf blackguard la ilgili açıklama yok. whitelion kadar bile değil, bi video koymuşlar yotubue a o kadar o yüzden söyledim yani bir tek o kaldı http://www.warhammeronline.com/armiesofWAR/darkelves/DarkElf.php newsletterlarda vardı. ironbreaker ın counterpartı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar