ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Efsane kapışma roland garros'ta da karşımızda. Maç saat 16.00'da, Trt 3'ten yayınlanacak. Nadal çok zorlanmadan alır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Nadal favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?32,3304388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Nadal Federer maçı grand slam turnuvalarından ayrı bir şey, "8 haziran maçları" diye başlık olsa dahi bana göre ayrı bir nadal - federer başlığı açılması gerekir, o derece farklı bir yerde duran bir karşılaşma bu; yanlış yorumlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nadal wermez toprakta fedex yalan oluo kaç senedir yine aynı tarife gogo nadal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 abi nadal yine insanlik dişi oynuyor. 2-0 oldu biraktim izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sonuç ne durumda bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nadal ezdi ezdi ezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 nadal 6-1 6-3 6-0la ezdi geçti fedex yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oha ne olmuş. federer zaten tutuk başlamıştı da yani bu skor ne ahaha siliş olmuş tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 BiTcH_oFBaT said: oha ne olmuş. federer zaten tutuk başlamıştı da yani bu skor ne ahaha siliş olmuş tam. nadal uzay tenisi oynuyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 federer'in nadal karşısında ilk defa bu kadar ezildiğini gördüm. 2. sette federer bi ara toparlanır gibi oldu ama baktı olacak gibi değil nadal yönetti. şimdi asıl merak ettiğim wimbledon. eğer tekrar final oynarlarsa aynı başarıyı federer'den bekliyorum. geçen sene oldukça fazla zorlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ne kdr yarım milyon dolar alsada yazık federer e ün meselesi artık düşüşe geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 wimbledon'da görüşmek üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar