EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için saolun :) İlk başta sanırım ekmek yemeyi kesmek gerekiyo :) Ve birazda yemekten kısmam lazım sanırım çünkü bi oturuşta 3 persüyon yemek yiyorum günde üç öğün :) Ama ne yapayım yemegi çok sev,yorum :( Ayak kırılınca bunları yakamadım tabi dogal olrak direk kilo aldım... Sanırım ekmegi kesip bol su içip yemegi 2 porsiyona indirirsem bu iş hallolur :) yani bu zarar vermez demi bana? Hade yanında bide düzenli koşu yapayım ama ayak tam düzelince... (çok sıkı pazarlık yaparım :))[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ahaha Eomer ayu seni. :) spor yap bol bol yağlarından kurtulursun .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Spor yap kos falan bılgısayarın basında cok kalma:O[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hareket ettiğin zaman düzelir aşırı enerjili beslenmediğin sürece. 1.91 98 o kadar da kötü değil bence. Ama seni sınırlıyorsa vermeye bak. Bünyeye göre değişiyor. Mesela Llama 60 kiloyla yaşıyabiliyor (helal olsun) ama benim yaşamam imkansız ondan kısa olmama rağmen (1.85 im) Düzenli spor yaptığımda 85 kiloyum minimum. Daha aşağı inmiyor mesela. yemekli sporlu olduğum zaman 87 idim 3 sene önce. Ev kuşu olduğum zaman 95-97 arasıyım. Minimum 93 üm. Ve acaip olan 95 civarı kiloda kendimi daha iyi hissediyorum zindelik bakımından. hasta olmuştum 90 a inmiştim ölecek gibiydim o derece kötüydüm hastalık geçmesine rağmen. En zinde hangi kiloda hissediyorsanız o kiloda kalın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Gel bızımle body e :) Ankaradasın nasıl olsa :) benımde kılo 80 i buldu. boy 1.83 . neyse yavaş yavaş zayıflıyoruz.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Heffer, 12 February 2004 17:03 tarihinde demiş ki: pegasus yaş ve boylarımız aynı ama ben 55 kiloyum.. kilo almak için dediklerini tamamen olmasada yapıyorum ama para etmiyo benimki genetik heralde :) inat ettim komplekse girmicem. zaten ben kilomdan memnunum o ne öyle sırık gibi o kadar zayıf olmakta istemem.ayrıca beni 1-2 sene önce görcektiniz topaç gibiydim şimdi iyi sayılırım:D ha bide arklar somali demişte bence en iyisi etiyopya dır.ama kilolu arklar sakın gitmesin bunun eti boldur diyip kilolu arkları yiyebilirler:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 en iyi çözüm spor :) eh birazda yeşillik falan ye çok rahat verirsin...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Profesyonel basketbolcuydum 2 sene önce...Okul yüzünden bırakmak zorunda kaldım :(... Baktım spordan kopamıyorum yani şu yaşıma kadar spor yapmışım...Aynı zamanda body de yapıyodum basketbol oynarken...Dedim Bizim okulun Amerikan Footbolu takımına gireyim... Kimseye tavsiye etmem yani şu açıdan aslında çok zevkli bi oyun ben çok keyif alıyodum ama sakatlanma riski çok fazla idi... o yüzden bıraktım... Agır bi spor oldugu için yani fiziksel güce dayalı oldugu için insana kilo aldırıyo... Yani o dönem 90 kiloya çıktım... işte onu bıraktık bu sefer basket oynarken ayagımız kırıldı :) ayak kırıldıktan sonra 8 kilo aldım :) 98 oldum... Yani bi anda kompleks ettim kendime oluşan çıkıntıyı(göbek ta kendisi :)) olayım o yani bi an önce kilo vermek istiyorum ama hala ayagım yüzünden koşamıyorum alçı çıktı ama daha koşacak kadar düzelmedi :( yemek yemekde en büyük zevkim kesemiyorum bi türlü :( Önerilerinze baktıgımda Spor öneriliyo genelde anlaşılan ben bu göbekle bikaç ay daha oturucam :([signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bence ilk önce en yakın hastaneye gidip uzman diyetisyenler denetiminde tahlillerini yaptır. Daha sonrada diyetisyenlerle oturup bi program yap kendine. Acil zayıflamak diye birşey yok, bilinçli zayıflamak diye birşey var. Ama kesinlikle doğru beslenmek nedir sorusunun cevabını kafana kazımadıkça, doktor kontrolunde ki programını bırakma.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 verirsin ya korkma..[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Benim boy 1.72 kilo 66.6 viddiyim hatta resimleri bilem var hassas tartıda! zauhu şeytan var İÇİMDE KORKUN BENDEN !! :d[signature][hline][b] GİZEMLİ KONULAR SİTESİ GIZEMLI FORUM *Parapskikoloji*Paranormal Olaylar*Büyü&Fal*UFO*Fobiler*FRP*Gizemli Dünyalar--ve daha nicesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 razor nie adını vermion o ilacın:) bi de white seni keklemiş tartı :) hehe çok şirin 66.6 mauhauah[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bilgisayarın başında otur ve bağımlılık yapıcı bi oyun bul.ondan sonra başla oynamaya sabah 8'den 5'e kadar ama arada hiç bişi yeme (çokmu abarttım ne.bişiler atıştırabilirsin :)).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 gündüz normal bi insan gibi yemeğini ye. tatlı yerine meyve koy. akşam 7'den sonra meyve hariç hiçbişi yeme. iyi su iç, ama abartma :) yapabiliosan yürüyüş falan yap. öyle abartılı dietlerden sakın bence, çünkü kilonu geri alma ihtimali çok yüksek oluyo.[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar