Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shareaza sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dun shareaza kullanmaya basladim, butun ayarlar dogru gozukuyor, sharingde 1gb civarinda dosya var, hala download hizim 4-5 kb'den yukari cikmiyor. Kazaada 12-13 gibi indiriyorum ama nedense cektigim hicbir lotr duzgun cikmadi simdiye kadar, 9-10 saniyeden sonrasi bozuk cikiyor surekli. Ya duzgun bir Return of the King indirilesi adres, ya da shareaza ile ilgili bir cozum lazim, deneyimli arkadaslar bir el atarsa sevinicem :)

(500'den fazla source var, max connections per file gibi birsey vardi onu da 100 yaptim, hala ne 3-4 kb'nin uzerine cikiyor, ne de soyle adam gibi 20-30 source kullanarak download ediyor.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
  • Admin
Mesaj tarihi:
sabah sorun vardı( 1 saat falan yavasladı) bendede simdi 20-23 le cekiyorum
256 adsl var(hız normal yani)

dc++ kullanıyorum valla :)
shareaza nin download hızı iyi degil diyor kullanan arkadaşlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Mesaj tarihi:
edonkey clientlarının queue sorunu var..

bir dosya çekebilmek için iki saat sırada bekliyorsun[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
794 source ile Return of the King vcd'yi 3kb'den hizli indiremiyorum, diger tum yurtdisi olaylarim sorunsuz gibi, kazaa downloadlar 10dan asagi gelmiyor source bolsa, falan filan.. Bazen 50-60 kisiye baglaniyor, ondan sonra yine yavas yavas 8-10a iniyor source sayisi, heralde arkadaslarin dedigi emule queue olaylarindan, bilemiyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
  • Yeni Oluştur...