Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Dun shareaza kullanmaya basladim, butun ayarlar dogru gozukuyor, sharingde 1gb civarinda dosya var, hala download hizim 4-5 kb'den yukari cikmiyor. Kazaada 12-13 gibi indiriyorum ama nedense cektigim hicbir lotr duzgun cikmadi simdiye kadar, 9-10 saniyeden sonrasi bozuk cikiyor surekli. Ya duzgun bir Return of the King indirilesi adres, ya da shareaza ile ilgili bir cozum lazim, deneyimli arkadaslar bir el atarsa sevinicem :) (500'den fazla source var, max connections per file gibi birsey vardi onu da 100 yaptim, hala ne 3-4 kb'nin uzerine cikiyor, ne de soyle adam gibi 20-30 source kullanarak download ediyor.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68408 Alakali sanirsam?.. Edeyim telekoma..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sabah sorun vardı( 1 saat falan yavasladı) bendede simdi 20-23 le cekiyorum 256 adsl var(hız normal yani) dc++ kullanıyorum valla :) shareaza nin download hızı iyi degil diyor kullanan arkadaşlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 edonkey clientlarının queue sorunu var.. bir dosya çekebilmek için iki saat sırada bekliyorsun[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 shareaza kullanıyom tavsiye edilir, eğer popüler bişeyler indiriyosanız gayet hızlı iniyo. source lazım yani bolbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 794 source ile Return of the King vcd'yi 3kb'den hizli indiremiyorum, diger tum yurtdisi olaylarim sorunsuz gibi, kazaa downloadlar 10dan asagi gelmiyor source bolsa, falan filan.. Bazen 50-60 kisiye baglaniyor, ondan sonra yine yavas yavas 8-10a iniyor source sayisi, heralde arkadaslarin dedigi emule queue olaylarindan, bilemiyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar