MyDyingBride Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 italya her zaman ki kollektif futbolundan cok farkli bi goruntu ciziyor.ondan oluo bunlar.asfd
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Fistan said: robben olsa 9-0 he he lol :D
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 nistelrooy bu kandırmacaları yapmasa atmasa kendini sevicem, dayak yiyordu bi ara hala akıllanmadı
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ilk 45 bitti. 2-0 hollanda'nın. çok süper oynuyor hollanda. nistelrooy'a gelince, abi müdahale var ama penaltı verilcek gibi değil.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sneijder esiyor adeta. robben olsa kuyt'ûn yerinde düşünemiyorum ne olurdu ahaha
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hollanda pis eziyor. bu oyunu gördükten sonra lider çıkarlar diyorum. italyada şu defansla gruptan çıkamaz. romanyanın şansı daha çok yani bence.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 5 dakikada 2 gol. İtalya beni çok şaşırttı valla.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Luinir said: hollanda pis eziyor. bu oyunu gördükten sonra lider çıkarlar diyorum. italyada şu defansla gruptan çıkamaz. romanyanın şansı daha çok yani bence. 2 gol harici ezdigi yok spiker hollandalı gibi anlatıyo sadece lol
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 2 kere nistelrooy karşı karşıya kaldı bildiğin.. Ameleliğinden atamadı yani. eder 4-0 45 dakikada nasıl ezmiyor ?
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ezmek midir bilemicem ama bariz üstün oynuyo hollanda
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ezmiyor ne demek abi_? top yapamıyor italya. uzun toplarla çıkarsa. daha ne olsun yani.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 italya'nın atması atmaması şans o noktada, nistelrooy'un yakaladıkları daha daha net yani.. teke tek.. öbür türlü toni indiricekte, yok toni sağa değil sola koşucakta felan filan.. + italyanlar aptal oldular resmen.
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Geç de olsa Euro2008'in keyfini almaya başladım.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bu maçı izlediğim için mutluyum tribünler çok iyi ya adamlar yanyana oturuolar.hollandalılar kalkıp obarey yapıo italyanlar oturuo.medeniyet bu olsa gerek
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hollanda çok iyi oynuyo ama İtalya da bi o kadar kötü. Nistelrooy'un kaçırdığı pozisyonda pas güzeldi ama o nası bi defanstır nası bi Materazzi(yamulmuyosam)dir. 2. gol tam derslik kıvamdaydı, Gio çıkardığı topun gazıyla çok şahane depar attı paslaşmalar zaten ayrı bi güzel. 2. devre İtalya da top oynamaya karar verirse çekişme açısından da zevk gelir. Ha öyle olmazsa Hollanda 18+ etiketi koyabilir maça.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yalnız hakem ofsaytı verse ilk golde İtalya böyle dumur olmazdı tahminimce.Yine de güzel maç. Fransa bu gruprtan çıkamaz. Romanya'nın çok az şansı var. Toni çok güçlü forvet her şeye rağmen.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hangi ofsaytı verse yaa ? yok ofsayt felan. koç gibi gol.
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 la oha hollandalı mısın buz gibi offside tı o öyle komik gol olmaz içine etti bence hakem maçın o golden sonra açılmak zorunda kaldı italya sonuçta 2. golde kontraatakla geldi ... yine de çok güzel oynuyor 2 takımda şu ana kadarki en güzel maç kesinlikle...
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 italya 65'e kadar bi tane gol atarsa maç döner..
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi yok bişi, pozisyon devamı, yatmayacan öyle her yerde.
Öne çıkan mesajlar