Zegna Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hollanda kupayı alacak yahu deli gibi oynuyolar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 DoruK said: kimdi o kovulan biri vardı unuttum :p Koreli Ahn vardı, 2002de italyayı eleyen golü atınca perugiadan kovulmuştu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet oydu hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hollanda pes oynar gibi gol atıyor ehuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Van Der Sar bu yaşa gelmiş hala kupa kazanıyor olacak umarım yine :D Bu sezon 3 tane dünyanın alması en zor kupalarından kaldırırsa tarihe geçer heralde direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Alcadras said: Ben golü penaltıdan attı sanıyordum Romanya'nın. Kim attı golü? golü gene mutu attı da penaltıdan değil. serbest vuruşu geri pas yapan fransalı kısa pas yaptı mutu affetmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Van der sar türk olsaydı 33 yaşında milli takımdan emekli edilmiş şimdi denizlispor konyaspor gibi bir takımda oynuyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 toggie said: z ile. bilmeden benim hatamı düzeltecek aklı sıra, bi de kalın yazmış sdf. ay ben buna gülerim ya :) 1.si senin hatanı duzeltme değil, 2.si kalın yazmamın senle ne alakası var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi bugun resmen futbol izledik.hollanda mest etti bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İtalya'nın golünü yemiş ama hakem. Toni'nin attığı ofsayt değilmiş. Yazık oldu italyanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 cidden çok efsane bi maçtı yalnız tekrarı bile izlenir defalarca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 pauvre les blues :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yalnız romanya berabere kalsa bile son maçında çıkma şansı var. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 robben eric cantona videosu çok izlemiş herhalde golden sonraki tribi onu hatırlattı:D ayrıca allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oha adam türk çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hollanda-Fransa maci futbola doyurdu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 adamlar dunya kupası finalistlerinin birine 3 digerine 4 tane attılar. kupayı alamazlarsa yazık olur. kolay gol yemez demistim fransa için, tam fail oldu. 2 gol en kolayından yediler. italya - fransa macını kazanan cıkacak muhtemelen. iki tane su anda cok kotu durumda olan, ama aslında cok saglam olan takım, ikisi de kazanmak zorunda. 3 gün sonra doyarız herelde futbola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Berabere kalsınlar hollanda da 1 farkla kazansın 2 puanla romanya çıksın efsane olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 romanya son macinda berabere kalsa nasi cikiyor? ben anlayamadim da edit: simdi anladim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yenilse de çıkabiliyor. Fransa-İtalya berabere kalırsa Romanya 2 fark yese de çıkar çünkü İtalya ve Fransa'nın averajları -3 Romanya'nın averaj 0 Puanlar: Hollanda 6 Romanya 2 İtalya 1 Fransa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 cok garip oldu simdi durum, 3 takımın da devam etme sansı var. romanya ne yapıp edip beraberligi kurtarmaya calısacak ama bu hollanda'yı imkansız durduramazlar. italya fransa macı cok kritik, kazanan cıkıyo işte. erken final resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Hollanda bence bırakır romanya'ya ya, liderlik de garanti, güçlü bi rakip elemiş olurlar en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 herkes oyle dusunur ama yapmazlar, üc macı da kazanıp iyice govde gosterisine dokeceklerdir isi. rakip dediğin kim ki, italya ve fransa'yı darmadagın ettiler zaten. romanya daha ciddi rakip sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yok, oyuncu dinlendirirler, ha yine yenerler romanyayı da as kadrodan çok adam değiştirirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Abi zaten mantıklı geliyor. Dinlensinler tabi. Ama 3-4 adam değiştirir, zorda kalırsa 2.yarı sokar oyuna olur biter. muhtemelen yıldızlar dinlenecek geri kalan oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar