Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Alcadras said: Of kapadım 88 de. Gol olmuş. Hadi yine golü görürsün de, ömer üründülün coşuşu kaçmazdı, bir bu bir de ardanın geçen son dakkada attığı gol, adam canlı yayını falan unuttu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yok abicim yok. Bu turnuva komple bir komplo baştan sona bana karşı. Valla yahu. Hakeminden oyuncusuna teknik direktöründen maç yorumcusuna hatta hava durumuna herkes birleşmiş "şu rew e bi takalım ya" demiş, yememişler içmemişler hayatları beni çok afedersiniz "göt etmek" olmuş. Turnuva başında portekizde quaresma patlar kesin 11 çıkar dedim, adamı yedek soyundurdular. Türkiye İsviçre'yi rahat yener dedim, sırf bana inat türkiyenin oyunu bozulsun diye yağmur yağdırdılar (artık kim yağdırdıysa... Zaten şüpheleniyorum, sırf bizim maçta vardı yağmur diğer her maç günlük güneşlik. Kesin bana inat olsun diye yağmur bombası attılar o gün oraya. Başka bi açıklaması yok zaten) İlk 11'e fantazi futbolda Baros'u koydum, oynatmadılar. Ertesi maç çıkardım "Aha Rew çıkarmış lan kadrodan" diyip ilk 11 sahaya sürdüler, gayet de iyi oynadı kerata. Kallström'ü koydum orta sahaya, yüzüne bile bakmadılar. Forvete Zurawski'yi yerleştirdim Baros'tan ümidi kesince, adam sakatım numarası çekti kaytardı maçtan o da oynamadı. Romanya 3 yer mi acaba diyodum 2 maç da beraberliği kurtardı son maç kazanıyodu nerdeyse. Ona göre tahminler yapıyodum. Son olarak 1 saat önce daha, hemen burada Hollanda Fransa maçı ilk yarı sonrası geldim buraya "çok kalitesiz kötü futbol ama" dedim, bi anda 2. yarı coştular dehşet goller ataklar yaptılar. Herkes dalga geçiyor adeta benle. Yeter yahu! Forumu mu okuyosunuz, fantazi futbol sayfama mı bakıyosunuz, zihnime çip mi yerleştirdiniz, inadına mı yapıyosunuz anlamadım da yeter yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Abi süperdi ya cidden. Hollandalı olmak geldi içimden valla. Biz de bi taraflarımızı yırtalım fatih hoca su futbolcu oynasın, fatih hoca tümer oynatılır mı yaaa, fatih hoca tuncay yok çıkar işte şu adamı şeklinde.. Pehh fatih kafana taş düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Turnuvanın vasatları, iyileri, süprizleri yavaş yavaş kendini belli ediyor sevdim bu turnuvayı açıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Şaka maka 2 puanla çıkılabiliyor gruba gel. İspanya D'yi 1. bitircek gibi,Hollanda böyle oynadığı sürece yan gruptan gelecek 2.nin hiçbir şansı yok,yarı final cepte gibi.Ama bu Hollanda'yı tatmin etmez adamlar katıldıkları son 5 Avrupa kupasının 5inde gruptan çıkıp 4'ünde de yarı final oynadı...Artık en azından bir Portekiz/Almanya-Hollanda finali görüktü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hollanda dinlenmeye çekilir ve Romanya bu gruptan çıkarsa gülerim işte bak o zmn : ) 2 güçlü rakibi elemek için belki Hollanda yedek kadro çıkar, kaybeder romanyaya gg olur fransa ve italya bayaa da komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 iyi de ajan turnuvada 15takım daha var onlar da hollanda gibi oynayamıo ki bunlar insan değil küfürlü içerik pasdroit bunlar ne biçim pas yapıolar ya töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Zaten çekicek dinlenmeye Baluu. Adamlar 2 maçtır motor taktırmış gibi koşuyo vızır vızır. Üstelik 2 maçta da kadro aynı birebir nerdeyse, o yüzden tükenmişlerdir artık bi miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yok be rew, bu adamlar 6 maç daha kaldırır. Hakkaten vızır vızırlar. Bir de, erkekliğe sığmaz felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Eleme gruplarında Romanya üzmüştü,Hollandalıları...Bu maç Nistelrooy,Sneijder ve Kuyt dinlenir diye düşünüyorum.Huntelaar banko oynar son maç.Robben ilk maçta yoktu bunda da oynayıp ısınır iyice. Huntelaar en sevdiğim adam portikallarda ama Ruud gibi bence striker kavramının en yakıştığı adam varken dünya üzerindeki kendileri yedek kaldı.Romanya'ya sallar 2 tane diyorum oynarsa ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ruh var adamlarda, çok istekli oynuyorlar, gerekirse oynarlar rotasyonsuz, o kadar hırslılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Rikkie said: Alcadras said: Of kapadım 88 de. Gol olmuş. Hadi yine golü görürsün de, ömer üründülün coşuşu kaçmazdı, bir bu bir de ardanın geçen son dakkada attığı gol, adam canlı yayını falan unuttu ya :D ligtv'den izliyorum maçı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Baluu said: Yok be rew, bu adamlar 6 maç daha kaldırır. Hakkaten vızır vızırlar. Bir de, erkekliğe sığmaz felan :D Yok ya, riske girmez Van Basten. Tamam vızırlar da, sora bu yüzden sakata gelmesinler yani. Robben dinlenmeyebilir, Kuyt da 2 maçtır yarıda çıkıyo o da dinlenmeyebilir de Nistelrooy yerine bi Huntelaar, Sjneider yerine bi Van Persie falan bekliyorum ilk 11 ben. Defansta da Van Bronkhorstu dinlendirip Bouma'yla başlayabilir, Göbekte de Heitinga falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ilk yarı biraz yedek ağırlıklı başlayıp 2.yarı as kadroya da dönebilir aslında, duruma göre tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 BulletRide said: Portekiz/Almanya-Hollanda finali görüktü gibi. ispanya hollanda maçı çok güzel olucağa benziyor, her ne kadar hollanda'nın futbolundan çok keyif alsam ve hollanda'nın çıkmasını istesemde villa&torres hollanda defansına göçerte bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Oha servet - emre belezoğlu ve gökhan zan oynamayacakmış çek maçında. ntv de canlı bağlantı var . dgsdkgh.. nasıl ya.. servet yapma yaaa. Edit : neden belirtmemişim sakatlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Gökhanın oynamaması daha iyi bile oldu, Emre de kapatılır da, Servet ÇOK kötü oldu, umarım düzelir de oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Razu said: BulletRide said: Portekiz/Almanya-Hollanda finali görüktü gibi. ispanya hollanda maçı çok güzel olucağa benziyor, her ne kadar hollanda'nın futbolundan çok keyif alsam ve hollanda'nın çıkmasını istesemde villa&torres hollanda defansına göçerte bilir. İspanya dağınık Ruslara karşı şov yaptı kabul ama bir Yunan maçlarını izlemek lazım onların daha en azından. Bu arada Ruslarda Ignasevic vardı stoper CSKA'da,en beğendiğim defans adamlarındandı o Rus değil mi? Öyleyse niye mlli takımda değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o değil de mutu golü penaltıyı atsaydı romanya çıkmış olcaktı gruptan neredeyse %99 ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mutu çok üzüldü ama işsiz kalabilirdi hehe,İtalyanlar koyuyor kapının önüne direk kendilerini eleyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hollanda superrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yok ya, Mutu'yu koyarlar mıydı kapnın önüne cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kimdi o kovulan biri vardı unuttum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ben golü penaltıdan attı sanıyordum Romanya'nın. Kim attı golü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 mütü DoruK said: kimdi o kovulan biri vardı unuttum :p Ahn vardı Koreli ,Perugia'dan şutlanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar