Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 almanlara bak ne posizyon kaçtı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hahahhahhaa şaka yaptı Almanya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 orada türk herhangi bir futbolcu olsaydı -nihat hariç-, topa dokunurdu. ofsaytta kalırdık pozisyon yalan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ahaha Polonya'lılar attı golü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kloseeeee kendin vur ya ne asisti offf offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 klose asist yaptı, podolski attı. sevinmedi adam. bizde düşünüyorum, hakan yakın asist yapıp, eren derdiyok gol atsa, allah bilir isviçreden portekize kadar koşar sevinçten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 alman değillermi yoksan asilları ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 fizban said: klose asist yaptı, podolski attı. sevinmedi adam. bizde düşünüyorum, hakan yakın asist yapıp, eren derdiyok gol atsa, allah bilir isviçreden portekize kadar koşar sevinçten. Bence Türkler İsviçre'den Portekiz'e kadar kovaladıkları için kaçar onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Llama said: alman değillermi yoksan asilları neikisi de polonyalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yanlız o bu deil almanya cok fena futbol oynuo biz bide şampıon oluruz bu sene falan dioduk biz daha portekiz gibi bi takıma karşı bu kdr ezik oynuosak gruptan cıksak bile daha bu işin almanyası italyası hollandası ispanyası falanı filanı war bunlardan bi tanesiyle eşleşsek çok fena yapar bunlar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Umarım Almanya alır bu sene. O olmazsa İtalya alsın. O da olmazsa Hollanda. Ama Fransa olmasın lütfen, yada Portekiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya biz dünya 3cusu olduktan sonra bize bi haller dolu şişiriyorlar devamlı takımı hakket mokoko dediğin doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tamam da portekiz de manyak futbol oynuyor ki. Deco orta sahanın gerisinden tek topla ceza sahasına ayağa pas yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 amaaan o ne .. ne kaçtı bee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 efsane kaçırdılar cidden çok iyiydi pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 adam hakeme tosladı hiç durmak yok yola devam dedi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 "yaratıcı oyuncu eksikliği az" bu nasıl bi cümle ya allah için adam saçmaladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 frittz ne oynuyo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 mokoko said: yanlız o bu deil almanya cok fena futbol oynuo biz bide şampıon oluruz bu sene falan dioduk biz daha portekiz gibi bi takıma karşı bu kdr ezik oynuosak gruptan cıksak bile daha bu işin almanyası italyası hollandası ispanyası falanı filanı war bunlardan bi tanesiyle eşleşsek çok fena yapar bunlar bizikim diyo abi şampiyon oluruz diye kim diyosa çıksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 walla ben bi tane yorumcudan duymustum turnuva oncesi o olmasa bile bu turnuvada cok ii yerlerde olucaımızı 3te 3 yaparak gruptan cıkıp en az yarı final oynicaımızı falan yazanlar konusanlar hiçte az deildi yok abi bizden hiçbişi olmaz su almanyayı falan izledikten soora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 almanya, fransa, italya ve portekiz. bunlara göre konuşmamak lazım. :) hoş bugün bi avusturya izledim, hırvatları üzebilirlerdi çok kaçırdılar ve ne oynadıklarını bilerek oynuyorlardı. bakalım isviçre maçımızı çok merak ediyorum neler olacak. hiç kestiremiyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 İspanyayı unutmuşsun Apex :P en büyük favorim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Podolski yerine tuncay olsaydı ıskalamıştı mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 podolski attı almanya 2 polonya 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 assisti kim yaptı ? klose yerine podolski alaydım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar