elaidi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Euro 2008 altında dönen genel tartışmalardan uzak maça özel konular burada tartışılabilir.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 başka takımlarda türk ismi duymak ne garip eren takıma girmiş sanırsam
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Çek Cumhuriyeti eski gücünde değil bariz .. Orta sahasında yaratıcı oyuncu eksikliği var .. Biz Hem İsviçre'yi Hem Çek'leri yenicek güçteyiz..
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu hakan yakın türkiyede oynamışmıydı
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Her iki takımın hücum yönü bizden zayıf.Bizim orta saha ve forvette daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.Ancak takım savunmaları,oyun disiplinleri bizden daha iyi.En büyük sorunmuz savunma.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Galatasaray'a geldi 6 aylık kiralık, bonservis opsiyonlu. Beğenmedi Galatasaray, 2-3 maç oynadı toplamda, kirası dolunca da gitti. Bir de abisi var Murat Yakın, o da defansta oynuyordu. Zamanında FB getirdi onu da, adam 1 sezon kaldı sonra bayağı olaylı şekilde FB'yi dolandırdı gitti geri.
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Fantasy Football'da baros'u kadroya almıştım tüh.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 isviçre maçı sırtladı yanlız sanırsam gol gelicek yakın dklarda
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 çeklerden çok çekiniyodum ama rosicky ve nedvedin yokluğu normal olarak çok etkilemiş adamları.izlediğim kadarıyla bizim maçtada böyle oynarlarsa umudum arttı çek maçı için.
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu akşam portekizle berabere kalsak %90 çıktık bu gruptan :P
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 çeklerde bir numara yok. sadece iyi kapanıyorlar ve dünyanın en iyi kalecisine sahipler. orta saha, forvet leş. ya böyle biter ya da isviçre 1 tane atar. şu oyunla çeklerin gol atması hakkaten büyük sürpriz olur. biraz sionko denen eleman birşeyler yapıyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Valla Buffon varken dünyanın en iyi kalecisi ünvanını Cech'e vermem ben, hatta 3. falan olur Casillas da var çünkü arada.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bence casillas dan çok daha iyi bir kaleci.. buffon ile karşılaştıralabilir. yani cech de buffon da çok iyiler. dünyanın en iyi 2 kalecisinden biri diyelim ikisine de. :P
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Neredeyse tamamı İtalyada oynayan oyunculardan kurulu olunca, sağlam bir savunma çıkıyor tabi ortaya.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Xo said: Neredeyse tamamı İtalyada oynayan oyunculardan kurulu olunca, sağlam bir savunma çıkıyor tabi ortaya. nerdeyse değil. şu an sahadaki 4 lüsü,; fiorentina, lazio, milan, juventus da oynuyorlar.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Luinir said: bence casillas dan çok daha iyi bir kaleci.. buffon ile karşılaştıralabilir. yani cech de buffon da çok iyiler. dünyanın en iyi 2 kalecisinden biri diyelim ikisine de. :P Ortada anlaşalım o zaman Buffon > Cech > Casillas diye :)
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rewendor said: Luinir said: bence casillas dan çok daha iyi bir kaleci.. buffon ile karşılaştıralabilir. yani cech de buffon da çok iyiler. dünyanın en iyi 2 kalecisinden biri diyelim ikisine de. :P Ortada anlaşalım o zaman Buffon > Cech > Casillas diye :) hehe anlaşalım.. zaten buffon en sevdiğim kaleci benim. ancak juventus pek göz önünde yok 2 yıldır, onun için cechin adı daha çok geçiyor.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 skor tahmini oynadık 0-0 diye. herkes su an allah gözüyle bakıyor bize. euahe
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Frei, koltuk değnekleri ile tribüne izlemeye geldi.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 frei koltuk değnekleri ile geliyor oha.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Türkiye'ye karşı oynamaz artık o.
Öne çıkan mesajlar