zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ben bir Ayten'dir tutturmuşum oh ne iyi Ayten'li içkiler içip sarhoş oluyorum ne güzel Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor Şarkilar söylüyorum Şiirler yaziyorum Ayten üstüne Saatim her zaman Ayten'e beş var Ya da Ayten'i beş geçiyor Ne yana baksam gördügüm o Gözümü yumsam aklimdan Ayten geçiyor Bana sorarsaniz mevsimlerden Aytendeyiz Günlerden Aytenertesidir Odur gün gün beni yaşatan Onun kokusu sarmiştir sokaklari Onun gözleridir şafakta gördügüm Akşam kizilliginda onun dudaklari Başka kadini övmeyin yanimda gücenirim Ayten'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz Bir kadeh de sizinle içeriz Ayten'li Iki laf ederiz Onu siz de seversiniz benim gibi Ama yagma yok Ayten'i size birakmam Alin tek kat elbisemi size vereyim Cebimde bir on liram var Onu da alin gerekirse Ben Ayten'i düşünürüm, üşümem Üç kere adini tekrarlarim, karnim doyar Parasizlik da bir şey mi Ölüm bile kötü degil Aytensizlik kadar Ona ugramayan gemiler batsin Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansin onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun Iki kere iki dört elde var Ayten Bundan böyle dünyada Aşkin adi Ayten olsun bilenler vardır bence baya hoş yoruma açık olabilir[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 eline sağlık da uzun olmuş.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ha Ümit Yaşar Oğuzcan'nın şiiri unutmuşum yazmayı[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Tam diyecektim Kaan bunu sen mi yazdın diye:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 nerden anladın ?[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Deep-Night, 13 February 2004 00:39 tarihinde demiş ki: eline sağlık da uzun olmuş. ROFL Çok güldüm hatta hala gülüyorum. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bende onu görmemezlikden gelmeye çalıştım ama arkadaş rezil olmasın die neyse.[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ne yani yazılamaz mı?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Niyekine, herkez bütün yazarların şiirlerini beğenmek zorunda mı? Ünlü diye zevkimize uygun olması gerektiği hangi kanun hükmünde kararname ile yayınlandı söyleyinde anayasa mahkemesine başvuralım iptali için.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 işe bak ya burda zorla beyenin diyen olmadı ki?[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 fedaykin lafının kime olduğunu anlayamadım.[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Zeyir veya alan yetkilisi arkadaşımızdan cevap bekliyorum. Gulunen sey veya rezil olacağım olay ne?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 corrupt senden bahsetmiyorum yada sana gülmüyoruz ii oku..[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: zeyir, 13 February 2004 00:49 tarihinde demiş ki: nerden anladın ? Buyur bu ne?[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ne olabilir senmi yazdın dersen nerden anladın derim :P[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sen yazmış olamazmısın yani? Sen Aciz misin? Evet acizsin:P[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bu şiiri ben yazmış olsam kendimi severdim heralde daha ii davranırdım.[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ayten kim kardeş:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar