Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paran olsa ama işin olmasa ne iş kurmak isterdin?

Karag8z

Öne çıkan mesajlar

theavicena said:
Kampüs içlerine fotokopi dükkani açarım. Asgari ücret ile çalıştırmak üzere bir işçi alırım. Aylık fotokopi geliri (sınav zamanlarında) 6 ay kadar çok rahat söyleyebilirimki 6000 ytl altına düşmez. Geri kalan aylardada işçinin maaşı ve sigortasını karşılayacak para çıkar. 500 bin ytl ile yaklaşık 40 tane fotokopi dükkanı açılır.

fotokopi saadet zinciri fdsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo said:
500.000 ytl ile

oncelikle cok luks olmayan semtlerden 2 tane ev alırdım 100 er bin ytllik

750 ye kiraya verirdim

geriye kaldı 300 bin

100 bin e güzel bi araba alırdım.sonuçta iş kurucaksın biraz zengin durmalısın.

kendime ortak olacak bir dostumuda danışırım.ortaya 100 er bin atıp güzel bir işletme açarım.geri kalan 100 bin de bankaya

100.000'e ev alırım demişsin de,100.000'e gecekondu alırsın anca :) Lüks olmayan yerlerde bile evler 185.000'den başlıyor. 100.000'e gece konduların bol olduğu biryerde küçük bir daire alınır ama o da 750'ye kiraya verilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha 100 ne alıyorsun dostum sen özellıkle 750den kıraya verıceksen.

Mını luks apartmanlar ıdealtepe maltepe kucukyalı gıbı yerlerde(allahın unuttuğu ama istemeden ) alt kattan ve topraktan en en en az 200 mılyardan kapı acıyorlar.

Kombı,garaj,asansor 2 oda 1 salon gibi...

ki...biz 2. evimiz idealtepeden almıştık ..topraktan iç dizayn vs..toplam 430 lira patladı ev buda kaç yıl öncesi...

Apartmanın yaşı, muhit ,manzara gibi şeylerde ekstra bu işlere...

grow up.
Sosyal ağlarda paylaş

alakası bile yok biz 750 verirken mecidiyeköyde zamin altında ( ki sıfır bina 2. senemizdeki kiramızdı) üst katlarda 3+1 128 bin e verdiler, benim bir arkadaşımda 6 katta 2+1 de oturuyordu ozaman 1200 veriyordu, şimdi kaç olmuştur allah bilir.. ki onu vei 2+1 bide bunu düşün..

mecidiye köyde tam öğrenciye vermelik düşük kaliteli işcilik ve malzeme ile yapılmış bir srü yeni bina var...

bizim oturduğumuz evi ev sahibi biz eve ilk girdiğimizde canlı 75 e bırakırım demişti.. 10 senelik kirası bile değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...