Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bir kaç sorularım olcak ta varmi hiç bu işle uğraşan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nerden biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 çok dandik bişey çünki kimse uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 öyle olsun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 asdfzs nasıl bi topic bu böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 @ayayekokocambo; İnsaların görüşlerine ve isteklerine saygı duymalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Valla türkiyede vardır elbette ama mekan pek olmadığından , yada olupta bilinmediğinden pek sanmıyorumki burdan öğrenebilesin olup olmadığını ama güzel bişi bmx , yapmak isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bisan bile akrobasi bmxi satıyor nedense bi artış var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 1990 model bi bmx im vardı kontrapedal yaptırmıstım fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Biz ufakken kaydırma yarışı yapardık o kontrpedallarla, babam bana pinokyo almıştı ben ilkokula başladığımda mahalledekiler dalga geçmişti sonra kız pisikletine biniyo nihohoy şeklinde. Ben de evde ağlamak suretiyle bmx aldırmıştım. Sonra ben mahalledekilerden biraz daha fazla geliştim basket oynamamın vs. de etkisiyle dağ bisikleti aldılar bana. Ben dalga geçmiştim milletle "benimki 24 vites hoho" diye. Herkesler "bitur versene, bitur versene" diye kıvranır olmuşlardı bmx'lerini bir köşeye atıp adasasfad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o bmxler gg olmama sebep oluyodu lan. direksiyonu elimde kalmıştı karşıdan kamyon gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BMX kullandığım günler gözümde tütüyor. İleride BMX almayı düşünüyorum. BMX gibisi yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Vardı benim bmx aletim bir tane 5 sene önce, yaptığım bir kaza sonucu babam aleti çöpe attı. Eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 @Llama Aslında gercekten bilgi almak istiyorsan cok daha faydalı olabılecek bir forum alanı var sadece bisiklet uzerine.Sanırım ordaki insanlar daha yardımcı olacaktır sana.Burda anlasılan pek yok bilgi sahibi hatta onu gectim saygısi bile yok bazılarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar