Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 klasör seçenkleri falan ... gizli dosyaları göster sekmesine tıkladığım halde gizli dosyalar görünmüyor 2.si bilgisayarımda c ve ya d ye tıkladığımda direk açılmıyor birlikte aç kutucuğu çıkıyor bu problemleri nasıl giderebilrim? teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yeni bir virüs. Ben format atmak zorunda kaldım. Hatta C de abuk sabuk exe ler de oluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 off yaa daha yeni format atmıştım hemen akabinde bulaştı hay ben bu virüsü icat edeni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 flash disinfector indir, flash disk virüsü o hemen temizleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 autorun iblisi girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 PrudenT sağolasın işe yaradı çok sağol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 amvo.exe ona neden olan.. google dan aratıp çözüm yolunu bulabilirsin.. gerçi zaten halletmişsin de.. başına gelenler olursa bunu da tercih edebilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Nod32 tarattım sorun çözüldü bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 PrudenT said: flash disinfector indir, flash disk virüsü o hemen temizleniyor. bütün repler feda olsun sana, süpermiş bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ya AVG virus programı freeware cokda abanan bi program deil oneririm kurun belese updateler felan bulunsun makinede en azından bu aptal flash disk viruslerine karsı koruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ya hazır virüs ile ilgili konu açılmışken bende yeni bir tane açmıyım dedim. Arkadaşımın bilgisayara virüs girmiş ve böyle olmuş, var mıdır bir çözümü? yoksa format mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Format atıp yeniden yüklemek her zaman kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UuR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 PrudenT, onlarca forum gezdim çaresini bulamadım. artık aramaktan vazgeçmiştim ta ki burda öylesine denk gelene kadar ! Çok sağol ! İşe yarıyo. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fede said: flash disinfector ustam fede, ona teşekkür edin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 eğer virüs temizlendikten sonra da iconlar geri gelmiyorsa o zaman system 32 içerisinden shell32.dll [veya imageres.dll] de sorun olabilir. düzeltince geri gelebilir.. (tahminde bulunuyorum tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bana rep gelmiş. saolun gençler. arşiv geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar