Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yahu bende daha 64 silver var bu paraya eşşek verseler gene razıyım ben hem herkeste olmayan bişey olur advenced training de almam ters binerim eşşeğe nassrettin hoca misali>:D<
kfg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ya o degil de, vendor'a gittim, zilyon cesit at var, zaten pahalı, ikinci bir sansım olmayacak, sunların gorunuslerini falan gorebilecegimiz bi site falan var mı ? almısken guzel bir sey alalım eheh...
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2. bir sansın olcak oyunda binekler ölüyomus =)
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 o nasıl şey ya :S 3 altını zaten zor biriktirios bi de at ölüo mu?
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ayağı kırılıyo sen acı cekmesin diye öldürüyosun.
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahahahah peki yarışa falan sokabilioz mu harcadııız parayı çıkaralım bari :D
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben ilk atımın rengini beğenmedim ikinci atımı aldım müheaehm grinding rulaz
tantun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kfg said: ya o degil de, vendor'a gittim, zilyon cesit at var, zaten pahalı, ikinci bir sansım olmayacak, sunların gorunuslerini falan gorebilecegimiz bi site falan var mı ? almısken guzel bir sey alalım eheh... Tarantia'daki stable master hepsini sergiliyor, at almak için oraya gidin. Benekli çizgili grili kahveli hepsi Tarantia'da. Tarantia, ilk mountınız için tek tercih,Tarantia.
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 reklam yapmasak lol tarantia da nerde yahu? ben o kadar orda gezdim hiç görmedim?
hunty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Seni gangleyince atini da sis kebab yapiolar genellikle. dermisim
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 peki Pve de herhangi bi at ölümü gibi durum varmı?
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 WoW'da 80 gold bizde 2 gold diye yüzbinleri kandırdılar!
mumi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 GwindonSurion said: ben ilk atımın rengini beğenmedim ikinci atımı aldım müheaehm grinding rulaz oha yani şevki.sen bi cevher bulmuşsun anlaşılan. ilk atını bana sat bari ikinci el olarak. :) temiz kullandın de mi? var mı kırığı çürüğü? bayandan olmasını tavsiye ederdim amma... :)
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 mumi atı şewkiden alıosun at'ta ne derman bırakmıştır ne bişi adam sabah akşam kasıo lol
mumi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 at üstünde kasmıyordur herhalde.:) neyse canım ona göre de fiyat söler artık. :) ucuza kapatırız.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tarantia'nın kuzeyindeki bölgede (Old Tarantia değil diğeri, şehiriçi çatışmanın olduğu bölüm) en kuzeyde "Band leader" (ismi salladım) diye bir boss var. Her seferinde ortalama 30-50c para düşürüyor ve respawn süresi de müthiş kısa (kimi zaman 5sn bile sürmüyor). Dün 1 saat kadar o çevrede farm yaparak 40s para elde ettim :)
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 pekaziz tam alan ismini ve kordinatları versen ne kadar şahane olur biliyor musun?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tarantia'nın kuzeyi derken?
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 noble tarantia'ya gidin... orada map'deki yesil noktalardan north gate yazanın dibine gidin, orada, adı mercenary leader... sabah gittim, iki kez kestim, arada 2-3dk respawn time oldu... ilkinde 34, ikincide 27 copper dusurdu... kasılırsa guzel para yapılır yani...
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 pekaziz said: Tarantia'nın kuzeyindeki bölgede (Old Tarantia değil diğeri, şehiriçi çatışmanın olduğu bölüm) en kuzeyde "Band leader" (ismi salladım) diye bir boss var. Her seferinde ortalama 30-50c para düşürüyor ve respawn süresi de müthiş kısa (kimi zaman 5sn bile sürmüyor). Dün 1 saat kadar o çevrede farm yaparak 40s para elde ettim :) Ben buldum bu adamı. Hakkaten o kadar para düşürüyor. Ama spawn süresi 10 dakika falandı bugün gördüğümde.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Buglı gibi o adam işte. Kimi zaman 10dk içinde 5-10 kere spawn olurken kimi zaman daha uzun sürebiliyor. O sırada da etraftaki diğer mobları kesiyorum. 4-5 copper da onlardan düşüyor güzel para geliyor :)
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ne özelliği var ki bineğin karizmadan başka
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 atı alan uskudarı gecer derler aoc da atı alıyorsun inene kadar moblardan dayak yiyorsun. bazı durumlarda cidden can sıkıcı olabiliyor.
Öne çıkan mesajlar