Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Binekler çok Pahalı Ya da para kazanmak çok zor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu bende daha 64 silver var bu paraya eşşek verseler gene razıyım ben hem herkeste olmayan bişey olur advenced training de almam ters binerim eşşeğe nassrettin hoca misali>:D<
Mesaj tarihi:
ya o degil de, vendor'a gittim, zilyon cesit at var, zaten pahalı, ikinci bir sansım olmayacak, sunların gorunuslerini falan gorebilecegimiz bi site falan var mı ? almısken guzel bir sey alalım eheh...
Mesaj tarihi:
kfg said:
ya o degil de, vendor'a gittim, zilyon cesit at var, zaten pahalı, ikinci bir sansım olmayacak, sunların gorunuslerini falan gorebilecegimiz bi site falan var mı ? almısken guzel bir sey alalım eheh...

Tarantia'daki stable master hepsini sergiliyor, at almak için oraya gidin. Benekli çizgili grili kahveli hepsi Tarantia'da.

Tarantia, ilk mountınız için tek tercih,Tarantia.
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
ben ilk atımın rengini beğenmedim ikinci atımı aldım müheaehm grinding rulaz

oha yani şevki.sen bi cevher bulmuşsun anlaşılan. ilk atını bana sat bari ikinci el olarak. :)
temiz kullandın de mi? var mı kırığı çürüğü? bayandan olmasını tavsiye ederdim amma... :)
Mesaj tarihi:
Tarantia'nın kuzeyindeki bölgede (Old Tarantia değil diğeri, şehiriçi çatışmanın olduğu bölüm) en kuzeyde "Band leader" (ismi salladım) diye bir boss var. Her seferinde ortalama 30-50c para düşürüyor ve respawn süresi de müthiş kısa (kimi zaman 5sn bile sürmüyor). Dün 1 saat kadar o çevrede farm yaparak 40s para elde ettim :)
Mesaj tarihi:
noble tarantia'ya gidin... orada map'deki yesil noktalardan north gate yazanın dibine gidin, orada, adı mercenary leader... sabah gittim, iki kez kestim, arada 2-3dk respawn time oldu... ilkinde 34, ikincide 27 copper dusurdu... kasılırsa guzel para yapılır yani...
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Tarantia'nın kuzeyindeki bölgede (Old Tarantia değil diğeri, şehiriçi çatışmanın olduğu bölüm) en kuzeyde "Band leader" (ismi salladım) diye bir boss var. Her seferinde ortalama 30-50c para düşürüyor ve respawn süresi de müthiş kısa (kimi zaman 5sn bile sürmüyor). Dün 1 saat kadar o çevrede farm yaparak 40s para elde ettim :)

Ben buldum bu adamı. Hakkaten o kadar para düşürüyor. Ama spawn süresi 10 dakika falandı bugün gördüğümde.
Mesaj tarihi:
Buglı gibi o adam işte. Kimi zaman 10dk içinde 5-10 kere spawn olurken kimi zaman daha uzun sürebiliyor. O sırada da etraftaki diğer mobları kesiyorum. 4-5 copper da onlardan düşüyor güzel para geliyor :)
  • Yeni Oluştur...