Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Binekler çok Pahalı Ya da para kazanmak çok zor

Aratorn

Öne çıkan mesajlar

kfg said:
ya o degil de, vendor'a gittim, zilyon cesit at var, zaten pahalı, ikinci bir sansım olmayacak, sunların gorunuslerini falan gorebilecegimiz bi site falan var mı ? almısken guzel bir sey alalım eheh...

Tarantia'daki stable master hepsini sergiliyor, at almak için oraya gidin. Benekli çizgili grili kahveli hepsi Tarantia'da.

Tarantia, ilk mountınız için tek tercih,Tarantia.
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
ben ilk atımın rengini beğenmedim ikinci atımı aldım müheaehm grinding rulaz

oha yani şevki.sen bi cevher bulmuşsun anlaşılan. ilk atını bana sat bari ikinci el olarak. :)
temiz kullandın de mi? var mı kırığı çürüğü? bayandan olmasını tavsiye ederdim amma... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tarantia'nın kuzeyindeki bölgede (Old Tarantia değil diğeri, şehiriçi çatışmanın olduğu bölüm) en kuzeyde "Band leader" (ismi salladım) diye bir boss var. Her seferinde ortalama 30-50c para düşürüyor ve respawn süresi de müthiş kısa (kimi zaman 5sn bile sürmüyor). Dün 1 saat kadar o çevrede farm yaparak 40s para elde ettim :)
Sosyal ağlarda paylaş

noble tarantia'ya gidin... orada map'deki yesil noktalardan north gate yazanın dibine gidin, orada, adı mercenary leader... sabah gittim, iki kez kestim, arada 2-3dk respawn time oldu... ilkinde 34, ikincide 27 copper dusurdu... kasılırsa guzel para yapılır yani...
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Tarantia'nın kuzeyindeki bölgede (Old Tarantia değil diğeri, şehiriçi çatışmanın olduğu bölüm) en kuzeyde "Band leader" (ismi salladım) diye bir boss var. Her seferinde ortalama 30-50c para düşürüyor ve respawn süresi de müthiş kısa (kimi zaman 5sn bile sürmüyor). Dün 1 saat kadar o çevrede farm yaparak 40s para elde ettim :)

Ben buldum bu adamı. Hakkaten o kadar para düşürüyor. Ama spawn süresi 10 dakika falandı bugün gördüğümde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...