Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yahu bende daha 64 silver var bu paraya eşşek verseler gene razıyım ben hem herkeste olmayan bişey olur advenced training de almam ters binerim eşşeğe nassrettin hoca misali>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 CS da cok pusu kurunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ya o degil de, vendor'a gittim, zilyon cesit at var, zaten pahalı, ikinci bir sansım olmayacak, sunların gorunuslerini falan gorebilecegimiz bi site falan var mı ? almısken guzel bir sey alalım eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2. bir sansın olcak oyunda binekler ölüyomus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 o nasıl şey ya :S 3 altını zaten zor biriktirios bi de at ölüo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ayağı kırılıyo sen acı cekmesin diye öldürüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahahahah peki yarışa falan sokabilioz mu harcadııız parayı çıkaralım bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben ilk atımın rengini beğenmedim ikinci atımı aldım müheaehm grinding rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kfg said: ya o degil de, vendor'a gittim, zilyon cesit at var, zaten pahalı, ikinci bir sansım olmayacak, sunların gorunuslerini falan gorebilecegimiz bi site falan var mı ? almısken guzel bir sey alalım eheh... Tarantia'daki stable master hepsini sergiliyor, at almak için oraya gidin. Benekli çizgili grili kahveli hepsi Tarantia'da. Tarantia, ilk mountınız için tek tercih,Tarantia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 reklam yapmasak lol tarantia da nerde yahu? ben o kadar orda gezdim hiç görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Seni gangleyince atini da sis kebab yapiolar genellikle. dermisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 peki Pve de herhangi bi at ölümü gibi durum varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 WoW'da 80 gold bizde 2 gold diye yüzbinleri kandırdılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 GwindonSurion said: ben ilk atımın rengini beğenmedim ikinci atımı aldım müheaehm grinding rulaz oha yani şevki.sen bi cevher bulmuşsun anlaşılan. ilk atını bana sat bari ikinci el olarak. :) temiz kullandın de mi? var mı kırığı çürüğü? bayandan olmasını tavsiye ederdim amma... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 mumi atı şewkiden alıosun at'ta ne derman bırakmıştır ne bişi adam sabah akşam kasıo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 at üstünde kasmıyordur herhalde.:) neyse canım ona göre de fiyat söler artık. :) ucuza kapatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tarantia'nın kuzeyindeki bölgede (Old Tarantia değil diğeri, şehiriçi çatışmanın olduğu bölüm) en kuzeyde "Band leader" (ismi salladım) diye bir boss var. Her seferinde ortalama 30-50c para düşürüyor ve respawn süresi de müthiş kısa (kimi zaman 5sn bile sürmüyor). Dün 1 saat kadar o çevrede farm yaparak 40s para elde ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 pekaziz tam alan ismini ve kordinatları versen ne kadar şahane olur biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 o kadar da bedevacılık yapmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tarantia'nın kuzeyi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 noble tarantia'ya gidin... orada map'deki yesil noktalardan north gate yazanın dibine gidin, orada, adı mercenary leader... sabah gittim, iki kez kestim, arada 2-3dk respawn time oldu... ilkinde 34, ikincide 27 copper dusurdu... kasılırsa guzel para yapılır yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 pekaziz said: Tarantia'nın kuzeyindeki bölgede (Old Tarantia değil diğeri, şehiriçi çatışmanın olduğu bölüm) en kuzeyde "Band leader" (ismi salladım) diye bir boss var. Her seferinde ortalama 30-50c para düşürüyor ve respawn süresi de müthiş kısa (kimi zaman 5sn bile sürmüyor). Dün 1 saat kadar o çevrede farm yaparak 40s para elde ettim :) Ben buldum bu adamı. Hakkaten o kadar para düşürüyor. Ama spawn süresi 10 dakika falandı bugün gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Buglı gibi o adam işte. Kimi zaman 10dk içinde 5-10 kere spawn olurken kimi zaman daha uzun sürebiliyor. O sırada da etraftaki diğer mobları kesiyorum. 4-5 copper da onlardan düşüyor güzel para geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ne özelliği var ki bineğin karizmadan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 atı alan uskudarı gecer derler aoc da atı alıyorsun inene kadar moblardan dayak yiyorsun. bazı durumlarda cidden can sıkıcı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar