YLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 msnde alinan ileti butonuna basildiginda ie yerine firefoxla maillerime bakmak istiyorum. mumkun mu? edit: arama yapsaydim bulurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Valla olsa bile anca MSN'in registry ayarlarından olur dicemde onuda pek sanmıom anca plus mlus tarzında bi program lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi programla yapılıyor bu olay.. gecenlerde okumuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben o werdiğin linkteki programı indirdim dediği şeyleri yaptım ama şimdide mail iconuna tıkladığımda bi hata werio bozuldu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bende çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bir alternatifi de firefox add-onlarından webmail notifer. hem uyarıyor browserın köşesinden hem de anında bütün mail adreslerine hükmedebiliyorsun. çalışmayanlar deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 peki ben nası silicem bu programı bulamadım program ekle/kaldırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yütopyanın verdiği addon güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 fire fox ta mail notifier diye bişi vardı ama bozuktu birde sakıncalı diye hatırlıyorum gerçi bakmayalı çok oldu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bi tane boş internet explorer sayfası aç, sonra msnden tıkla oluyo, alakasız ama oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben msnde verilen linklere tıkladığımda opera ile açılsın istiyorum. hatta opera açıksa direk yeni bir sekme halinde açılsın istiyorum. nası olcak? olabilitesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 default u opera yaparsan oluyo, lakin msn de inbox ı görmek için, msn den tıkladığın da, beklersin açılmaz: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alla alla, ben default browser olarak operayı seçtim fakat linklere tıkladığımda ie açılıyo sürekli olarak. ayarları kurcalayım ben en iyisi tekrardan. edit: ben zaten default browser olarak operayı seçtiğimi sanıyorum fakat bundan emin olmak için ne yapmam, hangi ayarları kurcalamam gerekiyo? tekrardan default ol, evet tuşuna basmam için nerelere giricem -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 FromTheHell said: alla alla, ben default browser olarak operayı seçtim fakat linklere tıkladığımda ie açılıyo sürekli olarak. ayarları kurcalayım ben en iyisi tekrardan. opera > araçlar > tercihler > gelişmiş > programlar > "varsayılan tarayıcı olup olmadığını denetle" ayrıca ayrıntılar kısmı da var: P çok harika bi browser ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 eheh oldu cidden eyws. süper oldu ehehe link versin herkes bana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Harbi iyi oldu bu. Sırf ie'de açıyo diye çok uzun aralıklarla kontrol ederdim maillerimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar