YLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 msnde alinan ileti butonuna basildiginda ie yerine firefoxla maillerime bakmak istiyorum. mumkun mu? edit: arama yapsaydim bulurdum...
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Valla olsa bile anca MSN'in registry ayarlarından olur dicemde onuda pek sanmıom anca plus mlus tarzında bi program lazım sanırım.
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi programla yapılıyor bu olay.. gecenlerde okumuştum...
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben o werdiğin linkteki programı indirdim dediği şeyleri yaptım ama şimdide mail iconuna tıkladığımda bi hata werio bozuldu yaw.
utopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bir alternatifi de firefox add-onlarından webmail notifer. hem uyarıyor browserın köşesinden hem de anında bütün mail adreslerine hükmedebiliyorsun. çalışmayanlar deneyebilir.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 peki ben nası silicem bu programı bulamadım program ekle/kaldırda
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yütopyanın verdiği addon güzel (tu)
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 fire fox ta mail notifier diye bişi vardı ama bozuktu birde sakıncalı diye hatırlıyorum gerçi bakmayalı çok oldu da.
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bi tane boş internet explorer sayfası aç, sonra msnden tıkla oluyo, alakasız ama oluyo
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben msnde verilen linklere tıkladığımda opera ile açılsın istiyorum. hatta opera açıksa direk yeni bir sekme halinde açılsın istiyorum. nası olcak? olabilitesi var mı?
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 default u opera yaparsan oluyo, lakin msn de inbox ı görmek için, msn den tıkladığın da, beklersin açılmaz: D
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alla alla, ben default browser olarak operayı seçtim fakat linklere tıkladığımda ie açılıyo sürekli olarak. ayarları kurcalayım ben en iyisi tekrardan. edit: ben zaten default browser olarak operayı seçtiğimi sanıyorum fakat bundan emin olmak için ne yapmam, hangi ayarları kurcalamam gerekiyo? tekrardan default ol, evet tuşuna basmam için nerelere giricem -.-
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 FromTheHell said: alla alla, ben default browser olarak operayı seçtim fakat linklere tıkladığımda ie açılıyo sürekli olarak. ayarları kurcalayım ben en iyisi tekrardan. opera > araçlar > tercihler > gelişmiş > programlar > "varsayılan tarayıcı olup olmadığını denetle" ayrıca ayrıntılar kısmı da var: P çok harika bi browser ^^
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 eheh oldu cidden eyws. süper oldu ehehe link versin herkes bana asdf
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Harbi iyi oldu bu. Sırf ie'de açıyo diye çok uzun aralıklarla kontrol ederdim maillerimi :P
Öne çıkan mesajlar