Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 allah be etli nohutu unutttum off onsuz olmaz.. (ulen 3'üde deli gibi gaz yapar bunların ehhe)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 doner bol yaglı olıcak ama[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 tmmdır bu topici diablesse ye yollamak farz oldu :) ölümlerden ölüm begencez ahaha bu arada ekmek arası pilav deneyin bi ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kuru+fasulye denince aklıma netteki ingilizce-türkçe yansımalarından biri geldi Master send me a dry over the rice Usta bana bi pilav üstü kuru yolla böö rezil miyim neyim[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yok bi de I run each thin me de de tam olsun:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 haklısın Khirsah yanına ii gidermiş ama sen açıı kapadın saolasın :)[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bence sen yapma hepsını sıparıs et hepsını yee[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pastırmalı kuru fasülye ohş[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kurufasulye gaz yapmaz aslında. Yaparda siz alıştırmıycaksınız. Birde kurufasulyenın pişiriliş şekli önemli. Ben cok fazla kurufasulye yerim ordan biliyorum yanı :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 *!Ağzının suyu akar* şlop şlop :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Fırında tavuk+patates =)[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Xarstyon Soulforge İce Wizzy of Kay
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kalbi dayanamayacak olanlar alttaki yaziyi okumasin; islak severim... hehh hehhh[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaji goren herkes olmus galiba cevap yok hehe[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 eh birde soğan tam olur :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Myrto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: navyamphs, 12 February 2004 18:01 tarihinde demiş ki: he bide soğan. ama cücüğü +1[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kendi fikrimi unutmuşum lol! pilav üstü kuru ama annemin kurusu yoksa dadaşda herhangi bir şey olaiblir :) dadaş pilav sen bizim herşeyimizsin[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sucuklu pastırmalı kuru fasulye yanında da pilav tursu ve mis gibi ayran daa ne ossun bea...:)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Loading Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pilav üstü kuru altına tavuk arasına turşu ve tabağın yanlarından ayran dökersek mükemmel bi lezzet elde ederiz sanırsam.[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın... Anime Listesi Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:)
Loading Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pardon karıştırdım,pilav üstüne kartopu savaşı iyi gider,hadi babacum:)[signature][hline]Anime listemi görmek için tıklayın... Anime Listesi Listedeki animelerden isteyenler msj atabilir,ist .içi tercih sebebidir:) [Bu mesaj Loading tarafından 13 February 2004 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 tabagın dıbıne bır mıktar kuru-fasulye nın suyundan konur (cok az) ... uzerıne pılav konur ... kara bıber ılave edılır ... tabagın dıs kısmına daıre seklınde kuru-fasulye konulur ... orta kısma doner,et tavuk ne varsa ıste konur ... en uste kırmızı bıber serpılır ... kaymalkı yogurtla bırlıkte servıs yapılır ... yuce rabbım kuru-fasulye yı zaten pılavın ustune konsun dıye yaratmıs ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ...
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gazman mode: ON diyorsunuz yani..[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pirinç pilavı üstü et döner... ya da karides de süper gider..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yoğurtlu da fena olmaz.. pilav üstü kuru altı ıslak severim..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker
dominic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ne terbiyesiz insanlarmissiniz siz ya, boyle thread mi acilir, acilsa da resim mi konur! cocuk parkinda yatanlar var burda.
Öne çıkan mesajlar