aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 haydi semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tuncay yeter artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sabri yaptigin ortaya bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi sabri niye hala bu sahada. tuncay niye burda. emrenin ne isi var. Terim harbi ya cok cok salaksin ya da biz anlayamiyoruz seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 şu saatten sonra pozitif enerji göndermeye başlayalım arkadaşlar hadi sayıyoruz 10dan geriye , ben mavi çıkacağını hissediyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 semih golleri FENERBAHÇE de attı evet doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 allahtan volkanı çıkarnadı 1mp4r4t0r... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Semih'in girmesinde sorun yok,sorun Hamit'in çıkması, Nihat'i çıkarsa anlarım,fakat Hamit ne ya, Allah belanı versin Terim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Topla oynama yüzdelerini hiç gösterdiler mi? Merak ediyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tunch said: şu saatten sonra pozitif enerji göndermeye başlayalım arkadaşlar hadi sayıyoruz 10dan geriye , ben mavi çıkacağını hissediyorum!!! ben büyük hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Tuncay ve Emre direk fail abi. Hiçbişi yapmadı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yazık gercekten yazık tuncay yerınde olsam kampı terkederim bu aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 su takımda aurelio kadar ruh sahibi 4 oyuncu daha olsa en kotu yarı fınal goruruz be. bide istiklal marsı soyledi reklamda diye bıdı bıdı etmisti millet. allah cezanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aurelio-servet abi gerisini at çöpe yeni kadro kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Tuncay ölmüş. kazım halen koşuyor. şaşırdım valla. 90 dk koşan tuncaydır benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 emre oynuyo mu belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Zegna said: su takımda aurelio kadar ruh sahibi 4 oyuncu daha olsa en kotu yarı fınal goruruz be. bide istiklal marsı soyledi reklamda diye bıdı bıdı etmisti millet. allah cezanızı versin. +1 abi serveti de katıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aquila said: emre oynuyo mu belli degil. hakket kadroda emre var deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aquila said: emre oynuyo mu belli degil. Emre 70den sonra oyundan alınmazsa kendi kendini siliyor sahadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Baluu said: Tuncay ölmüş. kazım halen koşuyor. şaşırdım valla. 90 dk koşan tuncaydır benim bildiğim. kazım cidden 10 numara oynadı. şu sabriden 40 gömlek üstün adamç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yılda 3.5 alcak emre işte, alın pasa pasa kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kazımda kendi kendşine hareket yapıyor karşında 2 kişi var hangisi yter len o hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adamların stoperi verkaç yapıo bizim daha ortadan gelen bi tane herhangi bi mevkii nin adamınn verkaç yaprığını gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Buyse said: tunch said: şu saatten sonra pozitif enerji göndermeye başlayalım arkadaşlar hadi sayıyoruz 10dan geriye , ben mavi çıkacağını hissediyorum!!! ben büyük hissediyorum hepimiz bi yerlerimizde büyük hissediyoruz şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar