tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bariz siklet farkı var iki takım arasında.. ama onlar orta siklet , biz ultra tüğ siklet şeklinde kazım kimdir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tuncay çıkacak gibi onun yerine alır belki ardayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tunch said: bu tip maçlarda rakip kalecini soğuyor olması bizim için bi avantajdır!!!! hiç sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 1 tane düzgün orta gelmior. asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 MacLeod said: takımda ayağında top tutabilen, gol yaratma beceresi en yüksek adam olan ardayı kenarda tutup kazım kazım diye ne yaptığını 42 dakikadır çözemedğim bir adamı oyunda tutarsan olacağı budur. hala kazım diolar ya.. adam ağzıyla kuş tutsa yaranamıcak. top cıkartıo adam dripling yapıyor. daha ne yapsın. hakem de top ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 @tunch: Züğürt tesellisi o kaleye gidemeyince, iyidir iyidir kaleci soğuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 eh züğürt futbola böyle teselli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bira bitti lan daha ikinci yarı var yuhh bana heycandan kaçta ne içtim 45 dkta 4 tane içilirmi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 "maç biter bitmez reklama pas"" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahahah "Mac biter bitmez rekalam bas" FAil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Llama said: bira bitti lan daha ikinci yarı var yuhh bana heycandan kaçta ne içtim 45 dkta 4 tane içilirmi yaa sen git 2. yarı için 8 tane daha al 2. yarının heycanına anca o kdr yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 mnaç iter bitmez reklama pas!!! hey yavrum be , ronaldoya ver o atsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 neyse ilkyarıyı ii kapadık :F fatih terim devre arasında ayarı vercek gibi gibi yoksa dakika 46da golü yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Arda pls =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 güzel bitti. yünan kalecisi olsa goldü. gökhan ünalın aynı sutunu içine almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 "maç biter bitmez reklama kaç " mı dediler arkadan :) Kazım gayet iyi oynuyor ya yapmayın lütfen.Çıkacaksa Tuncay çıkmalı.Hamit'i de ileri almak en mantıklısı şuan. Bu arada ses önceden geliyor.Atağı görmeden spiker çoşuyor görüntü gelmeden asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 spiket fazla heycanlı adam orta sahadan wuruo "MEVLUADSFGAF" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mevlüt onu atsaydı çok şükela bişi olurdu. ilk yarı sonucu 0 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 :D Oh be iyi bitti valla. Hadi aslanlarım ikinci yarı dağıtın portekizi. Belki ben matematik dersinde olacağım, izleyemeyeceğim ama siz oynayın. Ben akşam özeti izlerim ;) sdfsdf delirdim gece gece mat hocası geliyo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tuncay çıksın arda girsin. bide servet herşeyi yapıyo fatih terim hala kenardan SERVEAAAAAAAT diye bağırıyo.. adam ölcek sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 raspy said: Arda pls =( girsin bi görelim şu ardayı da amma arda dediniz valla sokardım şimdiye sırf sizin için. dsafgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yalnız goruntu spikerin sesinden sonra geliyor hiç hoş degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Helal olsun yiğitlerime. Her biri bir ileri bir geri hiç durmadan koştular. Bu kadar koşunun sonunda ofansif anlamda çok aktif olamamız hiç üzmesin bizi. İkinci yarı da aynı oyunu sergileyerek bu maçı beraberlikle bitirebilirsek gerçekten çok daha güzel olacak. Ne olursa olsun. İlk yarıda gösterilen çabanın karşılığı gönüllerimizin şampiyonluğudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oha ya 9 da bıraktım 20 olmuş. :D tuncay fail bu arada. her topu ezdi ya.. ardanın girmesi lazım. adamların bekler kötü kullanamıyoruz kanatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Khelben said: tuncay çıksın arda girsin. bide servet herşeyi yapıyo fatih terim hala kenardan SERVEAAAAAAAT diye bağırıyo.. adam ölcek sahada Fatih Terim bağırdıktan sonra Aferin oğlum dedi. Ben ona daha çok güldüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar