Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nileppezdel said: İki dakka insan oldum orta açamadı, mal bi sarı kart gördü ve sarı kartı varken mal hareket yaptı. Keşke yüzümü kara çıkarsa süper olur valla :) abi en basiti su anda adamın yanında vucudunu ve hızını kullanıp geçmesi. adam güçlü atletik. tmm top tekniği arda kadar değil ama mücadele de lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hamit napıo nerde bu adam ya savunmada cok bos bırakıolar sag tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu tehlikeli şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hadi Ronaldo at dışarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oha emre kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 mokoko said: hamit napıo nerde bu adam ya savunmada cok bos bırakıolar sag tarafı onu oraya koyana soracan. orta sahada harikalar yaratan adamı sağ beke koymuş terim. bi git ronaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adam şut çekmese 5 kişi ipe dizicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Evet ben de yeni farkettim, oynadığını bile yeni hissettim adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yan hakemin hastası oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu spikerde agız okumayı falan bilio galiba portekizcesinn yanında anında anladı scolari ne dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Tuncay'i şu kadroya alanı... Uğur Boral girse daha çok iş yapar ... Onu geçtim Arda niye yok,off fatih terim off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 DarKRideR said: Tuncay'i şu kadroya alanı... Uğur Boral girse daha çok iş yapar ... tuncay fenerde oynadığının yarısı kadar oynasa çok faydalı olacak. ama başka problemleri var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bari Tuncay çıksın Arda girsin hepimiz mutlu olalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Buyse said: yan hakemin hastası oldum bayragı çok garip tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 DarKRideR said: Tuncay'i şu kadroya alanı... Uğur Boral girse daha çok iş yapar ... abi yapmaya adam gayet ii bence su ana kadar ileri top çıkartamıosak adam naapsın sonuçta ronaldo gibi deilki gidip top alsın ileri çıksın ilerde werrsin adama top anca ole iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Fener'i bırak,şu sene Middle.'da oynadığının yarısını oynasa yine şu halinden iyidir ya, Abi adam kaç atak öldürdü,kaç hata yaptı.İkinci yarı Arda falan girsin yerine yoksa canımızı yakacak, aha bunu yazarken yine hata yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 OOOoOOOOoo tuncay sazanım adamın hareketi bomba yedi yaa defans böyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Tuncay çok fena oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abi çok ağır bi herif tuncay. hiç çeviklik yok. servetin ilerde oynayanı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 toparlar o. bi kıvılcım lazım. ne derler patlayıcı forvet. servet yan hakemi dişçi sandı herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 O değil de bu serbest vuruşlar sıkıntı yaratacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 o değilde biz şot çektikmi hiç kaleye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 mesela şurda millet bırakıo bakıo tuncay ne yapacak diye. az adama yardım edin yaw. o nihatla çarpışması çok kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 aslan servet tam turk gibi oynuo işte korkutuo karşısına geleni yuru be gokhan ne hoduk adamsın ya bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar