Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcanum hakkında

kingpin

Öne çıkan mesajlar

companionlar çantasındaki en iyi aleti kullanır. en iyi her zama nsizin istediğiniz olmaz .. sinirler yorulur..
dezavantajları var ama illa açıcaksan bir kutuyu combat mode a geç. alt a basılı tutup saldır kutuya. companionlar da dalıcak silahları eskimesin diye F5 e bas saldırmayı keserler.
her companion da bir level gereksinimi var ondan önce katılmıyor (virgil i saymıyoruz).

taranttaki bir kaç görevi bitirip öyle ilerle zaten düz mainquestte gitme yoksa illa geri dönüp side quest bitirip az biraz random encounter farmlayacan bir yerde sonra.

bide virgile başta verceğin balanced sword güzel olsada ilerde critical failure şansı artınca bela olur, doc roberts dan "i walk the middle lnie as it is" diyip balta alabilirsin en güzel seçenek o bence.

spectrometerı eline/kalkana alamıyorsan hotbara sürükle bırak ordan kullanmayı dene. o levelda spectrometer la ne işin var diye de sorarım ayrıca :D ayrıca kullanmak için charge gerekiyormu dikkat et yoksa boşu boşuna tıklarsın :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben başta dexteritye düşük vermiştim. Mantık olarak melle strengthle alakalıdır sanmıştım. İndiririm tüm kas gücümle kılıcı diye. Ama meğer dexmiş. E dexi arttır meleeye ver dodge'a vermedim. Ben de diyorum neden paso canım gidiyo hiçbier rpgde dodge kullanmadım rahat ilerledim. Bu farklı geldi o yüzden :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Aramızda üstün quicksave yetenekleriyle ün yapmış host arkadaşlar var. Onların yorumlarını almak lazım bu konuda /ıslık
Blade gibi kırılgan bi karakterle hostluk yaparken MOAR EXPERINS mantığıyla sorcun summonladığı planetara dalan, vorpal vuruşla çat diye yatan ve yarım saat süren sendai combatını bize tekrarlatan adam mı söylüyor bunu? QFT save özürlü
Sosyal ağlarda paylaş

o sorc bendim :) combat sendai değil draconisti
ama kaede hakkaten bildiğin save özürlü :P adrenalin junkie adam :P

üstelik axedice kızmakta yerden göğe kadar haklı.adam zaten gelmiş geçmiş en ezik karakteri yamış.combatlarda bi işe yaramıyo.e sıkılıyo adam haklı oalrak aynı combat 2 kere olunca ::P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...