Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Turn-based olayına alışmışım ben yahu. Neyse açarım bir karakter daha. Fallout cd'sini bulamıyorum artık idare edicem Arcanum'la. Zaman geçmiyor başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Real Combatta var o oyunda aslında, ileriki dönemlerde pis dövebiliyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben anlamadım tam naaptığını senin. stelth olmadan backstab koyuluyo mu? dodge olmadan melee ye niye gidiyosun?(ki melee dodge q leri karşılıklı ve çok güzeldir)adamların kafasına pure ore mu atıyosun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Abi ne bileyim dodge'suz melee olmadığını. :D Pure ore strength arttırıyor yazıyordu ondan yaptım. Ne bileyim ne yapıyorum ben allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Önce bir good büyücü olarak bitir sonra teknoloji melee vs ne istiyorsan evil olarak dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 companionlar çantasındaki en iyi aleti kullanır. en iyi her zama nsizin istediğiniz olmaz .. sinirler yorulur.. dezavantajları var ama illa açıcaksan bir kutuyu combat mode a geç. alt a basılı tutup saldır kutuya. companionlar da dalıcak silahları eskimesin diye F5 e bas saldırmayı keserler. her companion da bir level gereksinimi var ondan önce katılmıyor (virgil i saymıyoruz). taranttaki bir kaç görevi bitirip öyle ilerle zaten düz mainquestte gitme yoksa illa geri dönüp side quest bitirip az biraz random encounter farmlayacan bir yerde sonra. bide virgile başta verceğin balanced sword güzel olsada ilerde critical failure şansı artınca bela olur, doc roberts dan "i walk the middle lnie as it is" diyip balta alabilirsin en güzel seçenek o bence. spectrometerı eline/kalkana alamıyorsan hotbara sürükle bırak ordan kullanmayı dene. o levelda spectrometer la ne işin var diye de sorarım ayrıca :D ayrıca kullanmak için charge gerekiyormu dikkat et yoksa boşu boşuna tıklarsın :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya ben başta dexteritye düşük vermiştim. Mantık olarak melle strengthle alakalıdır sanmıştım. İndiririm tüm kas gücümle kılıcı diye. Ama meğer dexmiş. E dexi arttır meleeye ver dodge'a vermedim. Ben de diyorum neden paso canım gidiyo hiçbier rpgde dodge kullanmadım rahat ilerledim. Bu farklı geldi o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu arada ben patch yüklemedim oyunun patch dosyası mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben de yüklemedim çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hallettim valla. axedice terazine 2423423 kere tıkladım... kopya oyun kötüdür bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yahu kurdum, oynadım oynadım oynadım sonra bi öldüm, save yokmuş, baştan dio, arghrhghgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya worldmape girince falan autosave yapsa ya, baya oldu bana 3-4 questim 2 levelım gitmişti bi kere. Koyuyo da insana öyle tekrar oynamak. Alışmışım autosave'e rahat rahat oynuyorum bi de normalde çakarken kendinden 10 level büyük düman gelince bi anda yamuluyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rpg oyunlarının yarısında load save ekranlarında tavsiye olarak yazar save your game often diye. Bi eliniz autosavede olucak :P En azından quest falan tamamlıyınca bi autosave atarım ben, elektrikler sular kesilir neme lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Quicksave olmasın o? Bunda bişey yazmıyo ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Aramızda üstün quicksave yetenekleriyle ün yapmış host arkadaşlar var. Onların yorumlarını almak lazım bu konuda /ıslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu potionları kısayola alabiliyor muyuz? 1'e koyacam mesela nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Koyuyorsun ama basınca direk içmiyolar 1e asacaksın mesela sonra uygulayacağın adamı seçeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Leş bir durum olmuş o. Ben adamdan koşarak kaçarken hangisiyle uğraşıcam. Durmak zorunda kalıcam illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet kötü oluyo baya o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 space'e bas turn based olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kaede said: Aramızda üstün quicksave yetenekleriyle ün yapmış host arkadaşlar var. Onların yorumlarını almak lazım bu konuda /ıslıkBlade gibi kırılgan bi karakterle hostluk yaparken MOAR EXPERINS mantığıyla sorcun summonladığı planetara dalan, vorpal vuruşla çat diye yatan ve yarım saat süren sendai combatını bize tekrarlatan adam mı söylüyor bunu? QFT save özürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o sorc bendim :) combat sendai değil draconisti ama kaede hakkaten bildiğin save özürlü :P adrenalin junkie adam :P üstelik axedice kızmakta yerden göğe kadar haklı.adam zaten gelmiş geçmiş en ezik karakteri yamış.combatlarda bi işe yaramıyo.e sıkılıyo adam haklı oalrak aynı combat 2 kere olunca ::P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu arada ben mage oynarken bi staff bulmuştum böyle enchanted gibi bişe. slotları vardı da ne koyuluyodu anlamadım.büyü filandır belki dedim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Quick save hangi tuştu Arcanum'da? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 f7 save f8 load olması lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar