LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 boşuna bombacı değil o nick ehe. neyse efenim, düşe kalka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 monitor konusunda tek sorunun benim gibi devamlı voltajın düşüp, yükseldiği bir yerde oturuyorsan arada arkadan çıt çıt sesler gelicektir. Birde Philips'in ünlü boing boing açma kapama sesi hastasıyım ;) Hayırlı olsun bombacım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 o sisteme 1000$ sanki ciddi kazık yemişsin gibi 300 küsür $ yanılmıyorsam monitör 109p ise güzel birşey değer ama geri kalanlar kötü bir kere intel kötü intel anakartlar dahada kötü oyun oynayacaksan ekran kartı ve ramde kötü kısacası kötü olmuş :( daha doğrusu verdiğin parayla daha iyi birşey alınabilir[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 13 February 2004 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 asus anakartlar çok kaliteli bir kerem..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 LG GCE 8525B 52x32x52 cd yazıcı o. DVD yok. Ne olursa olsun cd leri 24x yazın. Yavaş yazdığınızda her zaman cdrom ve diğer standalone aletlerin okuması kolaylaşır. Ben artık bu konuda konuşabilecek kadar müzik cd si ve VCD yazdım. 48 hızda sony yazınca müzik seti okuyo. Samsung felan yazınca okumuo. Ama samsung'u 24x yazınca onu da okuo. MX kartlar bi yere kadar en düşük ayarlarda idare eder. Cpu ve anakartı biraz düşük tutup sağlam bir ekran kartı oyun seven biri için güzel bir tercih olur. Deluxe anakart almaya gerek yok oyunlar için. 2 ghz cpu da gereksiz. Ordan artan parayla en azından FX 5600 ultra veya Radeon 9600XT almak lazm. Radeon alacaksan ya HIS al yada Asus. Asus hafif eklentiler yapıo mesela VIVO olayı var. TV çıkışı aynı zamanda video girişi oluo. Performansıda güzel. Kasa'yı unuttum. Sakın dandik kasa alma. Artık yeni çıkan donanımları kaldırmıo standart psu'lar. Aldığın kasada kaliteli PSU olmasına dikkat et. En az 350 watt olsun. Bende 300 watt FSP var. Kalitesinden kaldırıo :D 350 istedim yokmuş 300 almak zorunda kaldım. 350 varsa 350 alınmalı. Aopen, FSP, ELAN güzeldir. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 13 February 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Halfmumi, 12 February 2004 00:20 tarihinde demiş ki: ehe yani :] bende dialuptım adsl geldi,hdd ufahg kaldı :] ileriye yatırım lazım..ben söliyim,Adsl i kaparsın birgün hayırlısıyla,ardından 80gb ın dolması 4-5 gün sürmez :) ehe tabii sana kalmış genede :] mp3 ü var,vidyosuvar,oyunu,programı,klibi vs vs si var.. Dvd var mı dvd? Ben ne yapayım kardeş 40 gb diskimle program arşivim var diskte kayıtlı .net kurulu msdn'de kurulu düşün işte bide 5000 civarı mp3 var oyun bile kuramıyorum. En iyisi ben ADSL gelmeden bizim o yana ben bi 120 alayım sonra adsl alırız dimi. Topici açan kardeş makinan iyi p4 2.6 iyi bir işlemci ben 2.4 kullanıyorum o bile mükemmel iyi etmişsin hayırlı olsun[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar