Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ...ama ikametgahım başka şehirde. Şimdi memlekete geri dönmem gerikiyor sanırım. Oradan ikametgahı alıp, İstanbul'a nasıl getiririm? İstanbul'da yaşadığımı nasıl kanıtlarım? Okuldan pasaport ya da ikametgah için alınacak, harçları azaltacak, gerekli belgeler var mı? Pasaport nasıl alınır? Ne kadar sürer? Hindistan ve Çin vizesi hakkında bilginiz varsa söyleyebilir misiniz? Çin'deyken aklıma eser de komşu başka bir ülkeye geçmek istersem oradan vize olayını nasıl hallediyorum? Şimdilik sorularım bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Valla pasaport kısmından anlamam ama ikametgah çıkartmak mesele değil, varsa memlekette tanıdıkların alıversin onlar senin yerine, 5 dakikalık iş zaten. APS ile bir günde eline ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 pasaport en geç 2 güne çıkıyor. buraya alman lazı ikametgahını. onu muhtara sorabilirsin. unuttum nasıldı. öğrenci belgesi alıcan. www.iem.gov.tr den öğrenebilirsin gerekli belgeleride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 İkametgahı arkadaşın dediği gibi hallediyorsun. Fotoğraf vesaire de gerekiyor. Pasaport defter bedeli birde yıllık harç yatırıyorsun. Bu yıllık harç baya tuzlu. Eğer okuldan bu çocuk eğitim&kültür amaçlı yurtdışına çıkıyor belgesi alırsan (öğrenci işleri veriyor) harç falan ödemiyorsun. ombakkombak said: Pasaport Defter Bedeli 81 YTL olmuş. Okuldan alacağınız belge, öğrenci belgesi (veya öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi) nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi, 4 vesikalık fotoğraf götürürseniz hemen veriyorlar. Öğleden önce başvurusanız aynı gün içinde pasaportunuzu alıyorsunuz. Sabah 11'de başvurdum saat 16'da aldım. bu başka bir foruma yazmışım yazıdan alıntı. Ayrıca ikametgahını aldırmak zorunda değilsin. İkametgahının olduğu yerde yaşayan herhangi bir yakının ikametgahı alıp sana APS ile yollasın. Pasaportu nereden çıkardığının, nerede ikamet ettiğinle falan ilgisi yok. Gidip Hakkari Emniyeti'ne bile başvurabilirsin psikopatlık olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ikametgah olayı kalkmadı mı artık TC nonu söylediğinde kayıtlı olduğun il fln gözüküyor.artık adrese dayalı kayıt sistemi gibi bişi yapıldı ya her neyse işte öyle bişi :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Baska ulkelerde defter harci alinmazken 5 senelik uzatma icin 550 YTL mi ne verdim. Soygun resmen ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Sağolum. Sorduğum vizeler hakkında bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 said: İlk defa Çin’e gidenler için Çin Konsoloslugu sadece Tek giris vize vermektedir. (Tek giriş vize ile Çin’e giriş hakkınız 1 defadır.) Çin’den Hongkong’a geçiş yaptığınızda vize hakkınızı kullanmış olursunuz. Vizeniz çift giriş veya çoklu giriş değil ise yeni bir vizeye ihtiyacınız vardır. Hongkong’ta 3 aydan az kalacak Türk Vatandaslari için Hongkong’a vize uygulamasi yoktur. Çin’den Hongkong’a giris yaptiktan sonra, tekrar Çin’e giris yapmak isteyen yolcularin en az çift girisli vizeye ihtiyaçlari vardir. Istanbul Çin Konsoloslugu Pazartesi, Çarsamba ve Cuma Günleri Açiktir. Bu sebeple, vize alinacak pasaportlarin bir gün evvelden firmamiza ulastirmaniz gerekmektedir. Çin vizesinin verilis süresi 4 is günüdür. Express islem fiyat farkinin ödenmesi durumunda vizeniz ayni gün veya iki sonraki is günü içersinde Konsolosluga ödenecek farkla alinir. Bir sirketten ayni anda en fazla 3 kisi basvurabilir. Çin Halk Cumhuriyeti yesil pasaporta vize uygulamamaktadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar