elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 o ne yaw[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 harbiden süper bir filmdir acayip deli bişeydir yawwws ama bana göre fullmetaljacket daha başarılı ve çok daha iyi shinning e ise zate nlaf yok jack baba deli oynamıştı o filmde yaww[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bana Spidee tavsiye etmişti hep aklımdaydı yeni izleme fırsatı buldum garip ama güzel bir fildi. Bi 15 dk bakayim dedim 2saat 15 dakika baktım :P İzleyin izletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 çok güzel filmdir. Filmde "nadsat language" denilen bir dil kullanılır.Yani ergen dili. Kelimeler değiştirilerek oluşturulan argo bi dildir. Ayrıca filmin bir çok yerinde göndermeler vardır. En ilginç gelen sahne ise sevişme sahnesiydi. izlemeden ölünmemesi gereken filmlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Kubrick filmlerinin hepsi izlemeden ölünmemesi gereken filmler bölümündedir :D Kubrick rlz diyorum tek kelime ile, CO 'yu sevdiyseniz 2001: Space Oddsey 'i şiddetle tavsiye ediyorum.2 saat, konuşma yok denecek kadar ama resmen yeni bir felsefe akımı yaratıyor kubrick. Ya ne diyorum ben Kubrick'in tüm filmleri sorgulanmadan izlenmelidir :D Koleksiyonumda pamuklu kutularda saklıyorum dvd caseleri bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 2001'i ve 3 devam kitabını okuyun derim. Harikadır. Filmi de ayrı güzeldir ve o konuyu film edebilecek tek kişi kubrick'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ayrıca 2001'in devamı olan 2010 'u da izleyin derim.Kubrick 'in 2001'i kadar olmasa da açıklayıcı ve güzel bir film.olayların daha sonrasını anlatıyor. edit:Devam filmi dedim ama Kubrick'in 2001'ine yapılmış bir devam filmi değildir bu.Kitabin yazarının devami olarak görülür.Nitekim Kubrick'e devam film çekebilecek yönetmen daha çıkmadı benim gözümde :P [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 20:12 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Zaetn kitap kubrick'in isteği üzerine yazılmıştır. Sonra devamı gelmiştir. Hatta ilk kitapta jüpiterin çekim alanı kullanılarak satürne gidiliyordu sanırım. Ama filmde kubrıck daha rahat olduğu için jüpiteri kullanınca ikinci kitapta ilkinde jüpitere gidilmiş gibi devam etti konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 evet :D hazır konusu varken sorayım bari 1. dönem kubrick filmlerinden bazılarının dvdleri çıkmıştı sanırım bulabileceğim site veya elinde olup satmak isteyen varsa almak istiyorum. 2. dönem filmlerinin hepsini toplayabildim,1. ye atlayalım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar