Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu arada bi de bazen bazı npc ler canları sıfırlanıo ama vurmaya devam ediolar yani ölüo görünüolar ama ölmüolar ben 1 kere bu durumla karşılaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 guardian lar neden 2 handed kullanamıoz bence bu da bir çeşit bug esas guardianlar tek eliyle bile 2 handed kullanabilir bu ne demek abi yawfs? bööle iş mi olur ?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 jungle aynı şey bana da oldu sildim questi diğer questlerimde biraz daha fazla mob kestim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 guardian'lar polearm kullanmıyor mu ? o da 2-handed sayılır eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 polearm kullanıoruz ama two handed sword esas guardian silahıdır bak Boromire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 boromir conquerer. adam gondor ordularının lideri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ya herneyse çaktırma lol ;) ama two handed sword diorm başka bişe demiorum bari paladin koysalardı class'ların arasına conqueor isimden kaybedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 paladin cok tırt bir mevzu, toptan silinse oyun distüründen bana koymaz. bi uther paladin olsun o kadar. belki bu şekilde biraz kendini toparlar bu isim. conquerer ise cok kral bi olay adam feth ediyor, yeri geliyor bufflarıyla kalbimizi feth ediyor, yeri geliyor kılıcıyla sahaları feth ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 paladin olayı aslında bilinmior paladin aslında biraz mage biraz healer fazlasıylada tank tır paladin aynı zamanda at üstünde extra abilities kazanır oyun eklense şimdiki char'ı bırakır paladin kasarım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Benim kafamdaki paladin imaji asil tankdir aslinda. Bir elinde kilici obur elinde kalkani sarsilmaz inanciyla vurur da vurur. Ne sihir ne de cc onun inancini, konsatresini bozamaz allah ne verdiyse vurur kendi capinda. Cevresindekileri de etkiler bu inanci gazlar bufflar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ona warrior diyoruz. hayatını kendini odaklamaya döcüşmeye adamış insan. paladin kendi "iyiliğini" koruyan adamcıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok bence o wow daki imaji. warrior her turlu silahta ustalasmistir. Amaci karsisindakini kessip dogramaktir. Inandigi tek sey rakibinin ezilecegidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 paladinin olmaması ozaman bir bugmi :) başlık paladin muhabbetine dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 wiki said: The paladin is a holy knight, crusading in the name of good and order, and is a divine spellcaster. By definition and game restriction, paladins are always of the Lawful Good alignment. Paladin characters are expected to demonstrate and embody goodness and law - they are not supposed to lie or use poison, and some interpretations say they should use stealth, missile weapons, and other forms of impersonal warfare only as a last resort. Switching to any alignment other than Lawful Good or breaching part of the Paladin's code of conduct results in a loss of all class abilities. The paladin is a champion of justice and destroyer of evil protected and strengthened by an array of divine powers. Most of these powers relate to providing benefits to those around the paladin. These include healing and curing of disease, morale in combat and turning of undead. Most of the abilities are similar to but of a lower level than the cleric's abilities. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 jungle tartışmaya son noktayı koyduğun için saols bencede konu saptı başka bi bug'a rastgelen varmı? yazsın belki bi GM'e sesimizi duyururuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bug mı yoksa seviye farkı mı artık bilemiyorum da, guardianla hiçbir knockback skillim çalışmıyor pvpde. ama aynı seviyedeki barbarımın çalışıyor, skilleri aldığımız levela bağlı sanırsam bug değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu buglar ne zaman düzelecek umarım bu pazartesi gelecek olan patch update 'te düzeltilmiştir X( bi de bazı 'GICIK' şahıslar mamutlarıyla gergedanlarını tam gatelerin arasında çıkarıolar biz geçemioruz buna da bi çözüm gelsin istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Fly said: bug mı yoksa seviye farkı mı artık bilemiyorum da, guardianla hiçbir knockback skillim çalışmıyor pvpde. ama aynı seviyedeki barbarımın çalışıyor, skilleri aldığımız levela bağlı sanırsam bug değilse. lvl kaçsın bilmiorum ama ben lvl 43 üm 48'e kadar düşürdüğüm oldu Pve de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 of çok korkunç bir bug oldu : kimeryayıların başladığı köyde totem yoketme görevi var ya, oraya gittim, daha önce barbarımla da yaptığım için hemen giderim diyordum. o sırada - oradaki bir spawn mıydı bilemem de - half giant diye bir mob geldi, 21. seviyeydi, ben de aynı seviyedeyim bir şey olmaz derken elit olduğunu farkettim 100 100 vuruşundan sonra, kaçmaya başladım. normalde 6-7 sn kaçınca moblar geri döner, yok bu dönmedi. guardlar halleder belki diye köye koştum 20 sn kadar, yok o da olmayınca 4-5 dk kadar haritanın girişine koştum artık heyecandan. çok kötü bir anı oldu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hehe sen adama 100 defa vur sonrada peşini bırakmadı diye şikayet et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 e abi o da mob ama bırakıversin :) ha bi de chargelarda mesafe ne kadar uzaksa, o kadar fazla uzağa fırlıyorsunuz hedefe geldikten sonra. bilinçli de olabilir de, bug sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 evet o bendede oluyor bazen. bi de %0.00 özellik veren itemlar var onlarda bug dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bende de sınırsız stamina bugı varda asıl ranger şahane. Şu anda tam olarak ismini hatırlayamadığım(stance sanırım) birtakım +dmg veren personal aura tarzı şeyler varya, onlar küçük bir çalışma ile birlikte açılabiliyor.(Fire ve Sniper mesala.) Çokta hoş dps oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aoc'a "neren buglı?" demişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ascraeus said: bende sınırsız stam pot var, işe yarayan tek bug o kalsın lol Bende de var ondan. Old Redhouse. Vendordan üç tane aldım. Baktım benim çantadakilerle stack olmadı. Kim uğraşcak satmakla dedim içtim bir bi tanesini. İçmeme rağmen kaybolmadı. Diğer tüm old redhouse'ları çöpe attım. O bi tanesi hala duruyor. Dakka başı içiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar