Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Demosu çıkmış http://jp.download.nvidia.com/nzone/demos/devil_may_cry_4/nzd_DevilMayCry4_Trial.exe Pek güzel çevirip optimize edilmiş deniyor. İndiriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Tam sürümü ne zaman çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 öve öve bitiremiyolar hakkaten. 1-2 hafta içinde full çıkacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oyun baya güzel olmuş, dmc3'ü pek sevmemiştim. hareketlerimiz biraz daha hızlanmış iyi olmuş. oyunun optimizasyonu ise epey güzel x1950gt amd 4200x2 1gb ram ile 1280*1024 her şey full 50-60fps ile rahatça oynadım. grafiklerde öyle çığır açıcı bir şey yok ama göze oldukça hoş ve şık gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bir kere daha anladım, konsol bana göre değil, oynayamıyorum karambole oyun. O kamera açıları ve beni bunaltıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 gayet güzel olmuş oyun gözüme çarpan bir sorunda yok. yüksek çözünürlükle 50 60 fps civarında oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Önceki oyun gibi klavyede oynamak ütopya olmasın, lutfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben demoyu yükledim pixel shader version 2.0 hatası verdi. ati radeon x700 var.napmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Thraine_Numeheru said: ben demoyu yükledim pixel shader version 2.0 hatası verdi. ati radeon x700 var.napmam gerekiyor ? yeni oyunların çoğu shader 2.0 istiyor en az hatta 3.0 isteyenler de oluyor. ekran kartı değişecek hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ekran kartı ftw shader 3.0 isteyecek birçok oyun artık rainbow six las vegastan sonra başladı zaten 6 ay içinde moda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 konu olarak diğer oyunalrla bağlantılı mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hep oynamak istemistim bu oyunu, videolarda gordugum kadarı ile dovusler baya zevkli :) ama oynanısı kolay mı nasıl? hemen alısabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 gamepadsiz zor olur epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Oynanış kolay da çok bayık bi oyun. Kombolar falan var böyle yapıyosun. Sonra yine yapıyosun. Sonra yine yapıyosun. Sonra 10 dakka doluyo ve demoyla oyundan bütün zevkini almış olarak kalkıyosun. Bide parmaklarım ağrıdı tuş spamlemekten, ben mousela oynamaya alışığım. Konsol oyunları konsolda kalabilir, çok da gerekli bi oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 çıkmış bugün(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 torrente düşmüş indiriyorum bende of ya artık bütün oyunlarda 7gb zor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 beyler çıktı full surumu torrent e dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 _ILuVaTaR_ said: torrente düşmüş indiriyorum bende of ya artık bütün oyunlarda 7gb zor oluyo ayıp ayıp, torrent falan, ben sadece çıkmış dedim :p of daha 4 saat var diyo inmesine/: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oyunun 1680*1050 desteği yok, bide full screenken renkler birbirine girdi windowed mode da biraz daha düşük bi çözünürlükte oynuyorum, tüm ayarlar maximumda ve dx10 versiyonu 70-80 arası fps veriyo. ps3ün gücünden şüphe etmeye başladım :p neyse daha ilk iki bölümü oynadım zevkli şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 _ILuVaTaR_ said: torrente düşmüş indiriyorum bende of ya artık bütün oyunlarda 7gb zor oluyo hele de 1mbit bağlantıyla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Torrent duyurusu yapmayalım, malum releaselog değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yalnız forumlarda dolanan birşey var herkes oyunu gamepad le oynanabilir diyor ne kadar doğru bilmiyorum oteki turlu çok zor diyorlar mouse klavye 2lisyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mouse klavye? Demoda mouse falan yok, direk gamepadle oynar gibi klavyeden oynanıyor. Tuş dizilimini padlere benzetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar