Ceday Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Nasıl bişidir bilen var mı? Elimde 49 bölüm ve 3 OVAsı mevcut, izlenmelimidir? Vakit kaybı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 BRT'de de yayınlandı bu seri fakat sadece tv bölümleri.Tv bölümleri hoşuma gitti bence izle.Araya OVA'larıda katarsan iyi olur.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 süperdir , çok şekerdiir .... fantastik öğeler barindirir içinde , ama SciFi gibisidirde aynı zamanda .. :) izle ilze sakn kaçırma[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Eglenceli.. Harika bir anime oldugunu soyleyemem.. Fakat OVA lari bende Fransizca.. Onlar daha kaliteli gibiydiler.. Eger sendekiler Ingilizce Altyazili ise veya Dublaj li ise, alabilir miyim ? Bulamadim hicbir yerde OVA lari.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ilkine baktım ogm file, sound japonca, altyazı ingilizce, digerlerine bakmadım ama onlar da öyledir.. ilk bölümü izleyim dedim de bu arada Kenshin serisinden sonra pek sarmadı acıkcası beni.. bakalım, belki devam ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Aslında hayli güzel bir anime. Ben severim böyle arada umi nin de dediği gibi bir video oyunu gibi ilerledikçe yeni daha güçlü düşmanlar, mekanlar. Zırhlar filan upgrade oluyor iiidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 walla hafif escaflowne hafif evangelion birazda Lodoss War gibi walla tv verdiklerinde cok hoşuma gitmişti[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ovalari daha iyidir kesin bi ara cekmeli öykü güzel anlatimda fena deil (mangalasmasa arada..) ben severek izledim tvdede bilgisayardada[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Şunun blu ray versiyonu var mı varsa eğer sublayan grubu da söyleyebilir misiniz? Valla repe boğucam söyleyenidsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.datorrents.com/download/40388-magic-knight-rayearth-dual-audio-/ -> TV http://www.datorrents.com/download/40429-magic-knight-rayearth-ova-1-2-3/ -> OVA Blu Ray versiyonu varsa bile tokyotosho'da relase'ini görmedim zaten arşivlik bir seri değil. Birkaç olay dışında çok çizgisel ilerliyor, hikayenin yegane zenginliği Zagato ve Emeurede arasındaki sonradan anlaşılan ilişki, gerisi ise sadece Sailormoon'un veya Clamp yapımı serilerin fanlarına hitap edecek bir içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 keyifli bi animedi, öel izliycen işte cekirdek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ya çocukluğumda show da izlemiştim sanırım sırf nostalji olsun diye tekrardan izleyeceğim , release linkleri için teşekkürler fakat ölü görünüyor tv releaseleri =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Güzeldi bu ya hala duruyor hddde Cucenin dediği gibi arada çekirdek gibi izlicen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ilk izlediğim animelerden biri sanırım bu. küçükken izlerdim tv başında. acaba 15 sene sonra tekrar izlesem mi diyorum, olayları ve karakterleri unuttum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ilk sezonu feciii sıkıcıdır bunun. İkinci sezonu eh işte... Bide abi shoujo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben cok seviyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 SenariouS said: ilk sezonu feciii sıkıcıdır bunun. İkinci sezonu eh işte... Bide abi shoujo... Cuce alalım bu arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Regalya said: SenariouS said: ilk sezonu feciii sıkıcıdır bunun. İkinci sezonu eh işte... Bide abi shoujo... Cuce alalım bu arkadaşıtamam hemen varım. 195 boy 2 sene muai thai bilgisi 120 kilo nerde ne zaman dostluk naçı yapıyorus ehuehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Np meit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ok nerde ne zaman(pati fight clup'ın başlangıcı olur bak ahahha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 boy 172 kilo 65 3 sene watch time jackie chan. tek taraflı olur diye bu seferlik affediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 65 kilonun hepsi de kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 1.70 bişey boy 80 bişey kilo 3 sene boks ben diyorum ki aynı anda girsek alırız. adresini de biliyorum gece operasyon düzenliyelim derseniz o da uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tabi abi kemik yok bende, abstan asağıya dilim. kaedede var hiç acımayız ümmüğünü sıkarız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ahaha ben varım bi sonraki lan party o zaman ___--Fight Party--__ "Hell yeah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar