Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Knight Rayearth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BRT'de de yayınlandı bu seri fakat sadece tv bölümleri.Tv bölümleri hoşuma gitti bence izle.Araya OVA'larıda katarsan iyi olur.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Mesaj tarihi:
Eglenceli.. Harika bir anime oldugunu soyleyemem.. Fakat OVA lari bende Fransizca.. Onlar daha kaliteli gibiydiler.. Eger sendekiler Ingilizce Altyazili ise veya Dublaj li ise, alabilir miyim ? Bulamadim hicbir yerde OVA lari.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Mesaj tarihi:
ilkine baktım ogm file, sound japonca, altyazı ingilizce, digerlerine bakmadım ama onlar da öyledir..

ilk bölümü izleyim dedim de bu arada Kenshin serisinden sonra pek sarmadı acıkcası beni..

bakalım, belki devam ederim..
Mesaj tarihi:
Aslında hayli güzel bir anime. Ben severim böyle arada umi nin de dediği gibi bir video oyunu gibi ilerledikçe yeni daha güçlü düşmanlar, mekanlar. Zırhlar filan upgrade oluyor iiidir.
Mesaj tarihi:
walla hafif escaflowne hafif evangelion birazda Lodoss War gibi
walla tv verdiklerinde cok hoşuma gitmişti[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Mesaj tarihi:
ovalari daha iyidir kesin bi ara cekmeli
öykü güzel anlatimda fena deil (mangalasmasa arada..) ben severek izledim tvdede bilgisayardada[signature][hline]"Who wants to live forever?"

• 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.datorrents.com/download/40388-magic-knight-rayearth-dual-audio-/ -> TV

http://www.datorrents.com/download/40429-magic-knight-rayearth-ova-1-2-3/ -> OVA

Blu Ray versiyonu varsa bile tokyotosho'da relase'ini görmedim zaten arşivlik bir seri değil. Birkaç olay dışında çok çizgisel ilerliyor, hikayenin yegane zenginliği Zagato ve Emeurede arasındaki sonradan anlaşılan ilişki, gerisi ise sadece Sailormoon'un veya Clamp yapımı serilerin fanlarına hitap edecek bir içerik.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk izlediğim animelerden biri sanırım bu. küçükken izlerdim tv başında.
acaba 15 sene sonra tekrar izlesem mi diyorum, olayları ve karakterleri unuttum hep.
Mesaj tarihi:
Regalya said:

SenariouS said:

ilk sezonu feciii sıkıcıdır bunun.
İkinci sezonu eh işte...
Bide abi shoujo...

Cuce alalım bu arkadaşı
tamam hemen varım.
195 boy 2 sene muai thai bilgisi
120 kilo
nerde ne zaman dostluk naçı yapıyorus ehuehueuh
  • Yeni Oluştur...