DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 patates, kabak, patlıcan, sarmısak, tomtis, yanında da yarım kilo sarmısaklı yoğurt. afiyet olsun bana kehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 afiyet değilde lop lop et olur onlar bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 afiyet olsun. kalp falan düşünmesem (o da sağlıklı yaşayım diye değil gelecekte mesleği zora sokmasın diye) yerdim çatır çatır şimdi hehe. //edit: gramer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 saolun valla uzun süredir ev yemeği yemiyordum eheh @horten et olsun kilo almam lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bu saatte dürüm iyi gider hacı yada kokoreç oof koko canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 görürüm ben seni 30 una doğru diyorum, camış gibi olduğumu hatırlayıp hayata küsüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 adamınbiri said: bu saatte dürüm iyi gider hacı yada kokoreç oof koko canım çekti. bak yiycen bedduayı gene. yedin o naneyi bi kere american pie parodisi yaşadın. ikincisi daha feci gelir bak. pipini düşürtürüm. delirtme adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 HAYHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA koltukdan düşüyodum lahn hahahaha:D:D ama harbi senin yüzünden kaçırdım hatunu yaaa oof:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 vayy be canım çekti yanlız afiyet olsun gözümüz yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 gel dodo senden mi esirgicem bol bol var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 arabam olsa oradaydımda neyse sabaha sakla soguk soguk yerim onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 heh tamam koydum dolabın yanına =) dolapta yer yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sabah sabah yapılırmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ahaha kızartmam geldi :D bi arkadaş da susadım anlamında çaysadım der dururdu. ilişkimi kopardım onla tabi. çaysadım ne bee :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 annem de der çaysadım diye. ne var? NE VAR? İNANMIYOSAN BİLE SAYGI DUY! topik kitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 annenle alakanı kopar derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 annenin dediği yerde gül biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar