Prawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Su yollara cizgi cekme isini kim yapiyor bilmiyorum ama, gece 10 dan beri onumuzdeki yolda cizgi cekme calismasi var. Finallerim var, inanilmaz gurultu yapiyorlar, polisler geldi gitti. Saat iki bucuk oldu, gurultu devam ediyor. Olay olup bittikten sonra gerekli mercilere yazi yazsan ne olur. Hayir yazdin diyelim, sanki kaale alinirsin. Evet karsimizda vatandasin uyumasina bile musaade etmeyen bir devlet var. Icimden cok saydirdim, cinlamistir umarim bu calisma emrini verenlerin kulaklarini. Devlet vatandasini insan yerine koyup uyumasina izin vermiyor. O kadarcik bile saygisi yok. Gunduz kapa yolu, yap calismani. Devlet buyukleri[!] gecerken yolu kapamayi biliyorsun da is cizgi cekmeye gelince gunduz yolu kapatip calisma yapamiyorsun ha. Yemezler. Burasi o kadar islek bir cadde de degil ayrica. Kapatirsin artik kac saat kapatacaksan olur biter. Iskenceye gerek yok. Iki bucuk ay kalmis surada gitmeme, adami iyice zivanadan cikaracaklar ya. Uykuyu bile haram ettiler.
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gunduz trafık olur dusuncesı uykudan daha agır basmıs bence
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bence devlet büyükleride gece geçsin trafik olmasın.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Belediyeniz kötüymüş. Ayrıca çizgi çekme çalışması niye saatler sürüyor ki ? Çatır çatır yere boyayı döken bir araçla geçiyorlar burda. max 2 dk.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 valla bilmiyorum çizgi çekiyorlar gibi gözüküyor. Ya da başka acayip birşey yapıyorlar. Bir türlü bitiremediler.
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 çizgi çekme saatler sürmez. onlar başka bişey yapıyodur.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hazine avcıları olmasın lan? 2dk da gecer o cizgi makinası.
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 calisiyorum.... [hr] [hr] [hr] [hr] [hr]
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sabah trafik varken nereye cizgi cekicek adam.
geffen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aquila said: sabah trafik varken nereye cizgi cekicek adam. evet yani.. trafikde de çalışanlara gece yapsalar ya bu işi ak dendiğini çok gördüm.
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 DoruK said: dinleme cihazır koyuyolardır yola. Ahaha aegahehe
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Overseer said: Bence devlet büyükleride gece geçsin trafik olmasın.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 buda abartı olmuş biraz hani hükümet ile alakası ne onuda anlamadım ama madem saldırcaz bi dünya konu var zaten oralardan saldıralım demi ama .. hani hergün olan bişey değildir o bigünde çzigi vs ne yapıyorlarsa yaparlar olur biter ..
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Hukumete saldirmadim, AKP degil baskasi olsa da basta ayni. Ayrica bunu yillardir Atakoy'de b.k kokusu sorununu cozmeyi becerememis muhtesem CHP'li belediye baskani da yapmis olabilir. Cizgileri belediye mi karayollari mi cekiyor farketmez, sonucta resmen gece 3 e kadar uykumdan oldum. Jenerator gibi birsey calistiyorlar calisma yaparken, ek cizgi koymuslar bazi yerlere bazi yerlerde de cizgileri yenilemisler.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 asfalt dökme su işleri yol çizgisi elektirikle ilgili bütün iler gece 23 ile sabah 06 arasında yapılıyor artık.. bizim geçen gece evin önünü asfalt çalışmaswı için kazıdılar ev sabaha kadar yeminlen salladı 3 şişdetindeki deprem gibi
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ankara'daysan çimleri suluyor olabilirler. Şaka değil 11.30'da yolun yarısını kapatmış çimleri suluyorlardı Yenimahalle'de.
Burax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ee ajan ne yapsınlar yani sabah yapılsa da diceksiniz ki oooo trafiğin en yoğun olduğu zamanda yapılıyor işimize okulumuza geç kalıyoruz. gönül ister ki herşey herkese uysun ama bence 1 2 gün uykusuz kalmak sabahki işe geç kalmaktan daha önemli değil, düşün ki sabah 10da çok önemli bir iş görüşmen var ve yolda çalışma var vs hoş aynı şekilde o iş görüşmesine uykusuz gidiyorsun anti tez olarak ama:) +belediye sınırları içerisinde belediye, il sınırları dışarısında karayolları ilgileniyor
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Benim sabah tez savunmam olsa ne olacak peki? O kadar deli trafik yok diyorum, alternatif yollar da var. Islerine geldiginde saatlerce kapatiyorlar gunduzleri. Sahil yolundan vesaireden biri gecerken, ama is vatandasa gelince ikinci sinif insan muamelesi. Dogdugumdan beri bu boyle gelmis boyle gidiyor.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 gece çalışıcaklar tabi. gündüz o trafik karambolünde çalışıcak değiller ya. ama gürültü çıkarmalrı enteresan ben hiç gürültülü görmemiştim o olayı
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ya calissinlar gece, ona birsey demiyorum da. Gurultu inanilmaz birseydi. Jenerator gurultusu gibiydi.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mecbur gece çalışacaklar. Gündüz yapamazlar o işi her türlü yol çizgisini gece çizerler. Yalnız bok kokusunun sebebi dere ve dereyi çözecek olan Bakırköy belediyesi değil çünkü o dere Ataköyden sadece denize dökülüyor. Bakarsan ikitelliden güneşliden fln geliyor.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ama bizim sinirlarimiz icerinde kokuyor?
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 belediye yine bi firmanın sırtını sıvazlıyodur, yoksa arka sokaklara kadar çizgi çekme çalışmasına girişmezlerdi. evin önündeki tek şeritlik sokağa bile hayvan kadar ok yapmışlar, yolun kendisi kadar filan=) uzaylılara direktif mi veriyolar nedir, anlamadım ki.
Öne çıkan mesajlar