fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şarampole yuvarlanıyrjm sonra düşmüyorum 123024 dk düşmüyırum çok acı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Off lag ya sandalyeden düşüyodum iyi değilim lan hala gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 aquila said: sende lag varmis. ahah çok iyi demiş heaa:D ben hayatımda 2 tane rüya gördüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 etekaltı trası olurken kaptırıyorsun jıletı makınayı usturayı artık elınde ne varsa hasırt dıye kesıyor fıskıye gıbı oluk oluk kan fıskırıyor bolee ortalık mezbaaya donmus ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben rüa görmem rüa beni görsün. sdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gomüinsir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 jiletle kökten alsan problem değil de, jileti yanlamasına penis ucuna sürtsen daha değişik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sen ölsene yaaa manyakmıdır nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kıyma makinası aga efsane olur. Kaldırcan önce sonra makinaya bırakcan kendini of efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 geçen kesitm oluk oluk akıyo ama nasıl öelcem sandım. sonra dedim akan kan dıurmanz damard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tam mazoşist topiği olmuş. evet başka fantazisi olan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şimdi komuş var bizim bi rane yan apt oyorumtır buç balyonda ama bildiğin gibi değl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ağğğğbbiii.. arabanın motoruna soktuunu düşünsene. saniyesinde jilet gibi traş imkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bir şekilde buza yapışsa ve geri çekilirken derisi kalksa, direk yüzülse de feci olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 goz doktorundasın muayene oluyorsun doktor goz kapagını ındırmek ıcın enjektor ucunu kullanıyor (bildigin igne iste) tam o sırada deprem oluyor ıgne cart diye gozune gırıyor offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Baluu said: ağğğğbbiii.. arabanın motoruna soktuunu düşünsene. saniyesinde jilet gibi traş imkanı. pastırma makinası diyrum ve kaçıyourm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 akbaba da şükela olur. her kopardığı parcada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Masakari said: goz doktorundasın muayene oluyorsun doktor goz kapagını ındırmek ıcın enjektor ucunu kullanıyor (bildigin igne iste) tam o sırada deprem oluyor ıgne cart diye gozune gırıyor offf deprem olmasın. doktor kasti soksun. olaya gizem katma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dişçi var bitane cızt cızt eden alet var. eli kayıyo ama baya bi kayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 şu dişi delmek için kullandıkları mı ? efsane bişi aga o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok yok en iyisi derisini kaldırcaklar tuz basıcaklar oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ağbiii.. şarap yaparken eziyorlar ya üzümü, öyle ezecekler, suyunu cıkaracaklar felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 diş etine iğne batırıyosun. tam orta 2 dişin üstündeki dişetine. olanca gücünle batırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 lan dün o kadar bahsettik muhabbeti geçti falan. bugün ölüm provası diye bi film izledim. herifin göz altına şiş sokuyodu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 öl git cenazene kuşlar bile gelmesin emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar