Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bazen uyumaya çalışırken aklıma istemsiz olarak garip şeyler geliyor. Kafamda canlanıyor diyelim. Misal penisin ucuna iğne sokmak gibi. Bu kafamda canlanıyor ve uyku zehir oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o zaman look at this. penisin ucunu rendeye sürmek. sıçtın maaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hassktir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 banlayın şu ikisini yaaa... acıdı lahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 FETISH GAY ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bi yarım saat uyumaya çalışırken kafamdan bu düşünceleri atmakla uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tam da uyumaya gidicekken söylenmez bu ama : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dondurup kırdıklarını düşünün. calippo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Off iğrençsiniz gece gece yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben uyumadan önce görünmez ve ışınlanabilir olduğumu düşünüyorum baya adam kesiyorum. opsiyonel olarak zamanı büküyorum. ekşından ekşına koşuyorum. sonra bi bakmışım sabah olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 aga kıyma makinasında çeksen felan.. offf efsane yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 LAN! aaah vallahi acıdı:L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 iğne----->>>makat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 abi tamam acı dediysek bokunu da çıkarmamnın alemi yok. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 fede said: ben uyumadan önce görünmez ve ışınlanabilir olduğumu düşünüyorum baya adam kesiyorum. opsiyonel olarak zamanı büküyorum. ekşından ekşına koşuyorum. sonra bi bakmışım sabah olmuş. +1 Yada an itibariyle hangi kızdan hoşlanıyorsam onu düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 abi ne bileyim bi an geliyo aklıma işte. döte bıçak sokma olayı mesela. götümü elimle kapıyorum uykuda. elimi de taştan bi duvarmış gibi hayal ediyorum. bıçak giremiyo böylece. eheadadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tükürük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Alcadras said: abi ne bileyim bi an geliyo aklıma işte. döte bıçak sokma olayı mesela. götümü elimle kapıyorum uykuda. elimi de taştan bi duvarmış gibi hayal ediyorum. bıçak giremiyo böylece. eheadadsd bıçak girmeyen döte dottor girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 adamınbiri said: tükürük? :D sdfsdf Abi götüne bıçak gircek diye korkmak, penisine iğne batırıldığını düşünmek? Seriously, fetish gay alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ben uykumda silahın şarcörünü çekiıyurm sonra geri atmıyo atel edemiyurm. çok kötü ya. rüyamda bile istediğim yapamyıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben rüyamda koşuyorum, birinden kaçıyorum ama aynı yerde kalıyorum. Havada koşuyorum. Sonra bi anda uzağa ışınlanıp kurtuluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 en kötüsü seninkiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Geçende rüyamda fince konuşmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sende lag varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sdfsdfsfsdf lag. Hiç öyle düşünmemiştim be :D İyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar