Dennis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Gerçi daha çok fazla lvl 80 i goren olmadıgı icin pek saglıklı tahminler yapmak zor gibi ama yine de izlenimlerinize dayanarak pvp için en iyi takım bu oyunda sizce hangi classlardan olusur? 3-4 arkadas baslamayı planlıyoruz ben forumda okuduklarımdam Pom+Barbar+DT gibi birsey dusundumB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 pom tos ranger assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Assasin çok kırılgan bence barbarian daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tos tos tos tos tos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 POM + featleri iyi ayarlanmış (grup için) DT + Qonquerer yanyana iken yıkılmaz, bakın yıkar demiyorum ama kesinlikle yıkılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2 vs 2 nin kralları 2 assasin olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ranger assasin ikilsinin sapık dps i var ama çok dayanıksızlar o yüzden yanlarına ortalığı karıştıracak min 1 healer ve 1 area dps lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 POM un yanına iyi bir dps herkezi hallaç pamuğu gibi atar, POM la ölmek istemiyince ölmüyorsunuz geçen gün benden 14 lvl yüksek conq. la aynı spawn ı bekliyorduk daldı bana yaklaşık 10 dk savaştık daha doğrusu o vurdu ben heal attım hehe en sonunda 3. biri geldi boss u kaptı :D *(ben lvl 34 oda lvl 48 falandı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar