Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Şimdi dizi indirdim, bu en nefret ettiğim ve hiç becermeye tenezzül etmediğim şekilde geldi parça parça, birleştiremiyorum izleyemiyorum kafayı yiycem bir yardım eli gelsin. Dosyanın içeriği şu halde : Extract edemedim bi türlü, izleyemiyorum ne yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 parçanın biri bozuktur. baştan çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Daha az radikal çözümlerle gelin bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 rastgele 1ini sag tıkla extract de eger patlıorsa tekrar cekmen lazım patlayan dosyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 17 inmemiş işte. 6 da kalmış. onu bidaha çek öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 son parça eksik olabilir mb açısından biraz, o sorun değil imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Son parcanin eksik olmasinin sebebi adam bolerken 20000byte a bol demis, o araya kadar bolmus, en sonda 7000byte gibi bisey kalmis onu 7mb ye cevirmis, eksik olmasinin sebebi o. Ha belki adam hesaplayip esit boldurmustur hakkaten, hepsini indirmektense son cluster i indirmek daha sans denemek icin guzel baslangic, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 "quickpar" kur sonra o dizini göster sonra da repair de. sonra extract et izle. sonra buraya dön oha rahan süfersin die mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sonra da bir daha rarlı torrent indirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tomtom Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 .rar dosyası inmemiş..winrar parça parça sıkıştırdığı zaman ilk dosya olarak .rar yapıyor ondan sonra .r00 .r01 .r02 diye devam ediyor. yani .rar uzantılı dosyasını bulman gerekir.eğer yoksa quickpar diye küçücük bir program var.onunla eksik olan dosyayı kurtarabilirsin(par2 dosyası ile) hiç indirme ile uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar