eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 :D asdgfSD yukarda yazanların hepsini alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 anlatmak istediğim dalga geçmek filan değil. öyle bi amacım olsa, ne biçim gömlek lan o der geçerim. sadece genel yazlıkçık insanını betimlemeye çalıştım bu eserimde. hiç kimseye bok da atmıyorum kaldı ki aynı şeyi gün olur ben de yapmışımdır. yaparım da yani. o kombinasyon o kadar da kötü bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 cepa da nasıl yok gir billabong a, var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 her yerde var abi, adam bilmior : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bulamassan benimkisini satarım sana.. daha giyilmedi valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben almıştım kolezyondan , geçen gün giyecektim dışarı çıkarken , arkadaş çok kıro olur dedi giymedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 quiksilver da isteiğin kadar havaii gömlek var, yok bulamadım dersen pm den adres at ben sana kargolıyım bi tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Rocko's modern life daki Rocko gömleği aramıştım bi ara her yerde de bulamamıştım. Universal Studios'a bile gittim (tabii gömlek bakmaya gitmedim, gitçektim gitmişken baktım), ordaki Nickelodeon bölümünde satılanlar arasına baktım ama yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 zegna +1 billabongu dene ürünleri hakikaten kaliteli ve adamlar böyle egzantrik şeyler üzerine çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hawaii gömleklerinden bende arıyorum Tommy Vercetti hesabı , İstanbul'da kaliteli çakma olmayan nerde bulunur yazana 2000 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar