BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 inter çok ruhsuz be hocam. ben feneri benzetirim intere. bu arada en çok benzeyen iki klüp: bjk ve aek miş. radyoda baya anlatmışlardı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yuh be abicim her konu inanılmaz derecede saçmasapan yerlere kayıyor burda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Standart_Deviation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Hakkaten yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sapsın abicim bosverin, ne guzel sohbet ediyoruz iste. sorun cıkarmadıgımız surece dert degil konunun sapması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Deschamps staja mı gelicek GS'a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok zico'ydu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yapar Zico gibi bi staj, CL çeyrek final oynatır gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok tabi sorun değil de mesela aziz yıldırım başlığında gs kaptanının tartışılması oha dedirtecek cinsten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kimse görmeden Fail'ımı kurtariim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 toggie said: yok zico'ydu o. neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 stajyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 gelirse ekime gelmezse skibbe kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Rewendor said: İnter için "İtalya'nın Beşiktaş'ı" demişti bi kere Hıncal Uluç tam tersine. Her sene oynar ama kolay kolay şampiyon olamaz. Taraftarı da ümidi kesmiştir zaten, BJK'lılar gibi "sevinmek için sevmedik" türküleri söyler. Juve ve Milan'a göre geçmişi daha sönük ama yine de onlar kadar iddialıdır falan diye. Tabii bunlar şike mike iddialarıyla Juve küme düşürülüp Milan puan kaybetmeden önceydi sora coştu inter zaten. ne demişim ben benzetirim hıncal da beşiktaşa benzetmiş farklı bi açıdan bana göre inter çok fazla gereksiz yere transfer yapıp ihtiyacı olan noktalarda düzgün transfer yapamayan bi takım bu yüzden pek çok yetenekli oyuncunun kariyerini kötü etkilemiştir fenerbahçenin tr de yaptığı gibi... bu yüzden benzettim ve bu yüzden sevmem interi. ps:FB son yıllarda bu havayı baya attı üzerinden artık daha düzgün isabetli transfer yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 E öyle dememişsin demedik ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 e tamam açıkliyim dedim bende bişey demedim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Eheh ne blim "ne demişim..." diye başlayınca bir sert tepki var gibi geldi de, ben de gereksiz yere kızmışsın galiba diye belirteyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yapma bunu rew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar