Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15-20 milyar arası 2. el bir genç arabası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
Temmuz sonu gibi 2. el 15-20 milyar arası bir genç arabası almak istiyorum ve açıkçası ne arabalarla nede piyasası hakkında bir fikrim yok. Heralde 2005+ üstü bir 2. el araba alıcam ve tabi olduğu kadar düşük km yapmış.

Tavsiye edeceğiniz araba modelleri nelerdir ?
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
uygun bi clio :)

"Renault Clio III 1.4 16V Auth." tarzı bahsettiğin değilmi? Direk sedanları hem sanırım eski model hemde dedeefendi arabası gibi :p
Mesaj tarihi:
20 bin YTL'ye dizel Corsa, 206 falan alabilirsin. Yine o fiyatlara bence güzel bir genç arabası olan 206 CC düşünülebilir. Clio III bulabileceğini pek tahmin etmiyorum ama fiyatlardan da açıkçası fazla haberdar değilim.
Mesaj tarihi:
genc arabasi derken tam ne istedigini belirtirsen daha cok yardimci olabiliriz :)

punto

207

gibi araclar var ancak fiat ve pug alinir mi alinmaz mi tartisilir. yil olayina takilmazsan eger (genc arabasi dedigin icin) corsa gsilara bakabilirsin.
Mesaj tarihi:
merhaba , evet pegout 207 gibi , renault clio III tarzı spor arabalarla ilgileniyorum. Pegout 207 cidden güzelmiş acaba 20 altı güzel bi parça bulabilecekmiyim :D
Mesaj tarihi:
Almanlardan gidersek, opel corsa, vw grubundan; seat ibiza, skoda fabia, vw polo alinabilecek araclar. Fabia yeni kasa degistirdigi icin 2005 modellerin fiyatlari oldukca dusmus olmasi lzm, teknik olarak ibiza ve polo dan hicbir farklari yok, hatta paket olarak bakildiginda artisi bile olabilir.

Clio ve 207ye yaklasmani onermem(parantez icinde fransiz), 207nin ic kalitesi bence tambir fiyasko olmus. Ikinci el olarak istedigin fiyatlarda bulmanda zor olur zaten.

Bi ihtimal toyota auris de bulunabilir ama butceyi hafif gecebilir saniyorum.
Mesaj tarihi:
opel motorlari GM den geliyo evet ancak geri kalani yapan alman muhendisler. amerikada bazi opel modelleri saturn adi altinda, ingilterede ise vauxhall adi altinda satiliyo.

abuk bi cumle kurmusum ehe
Mesaj tarihi:
das auto.

the ultimate driving machine... vs. :)

clio sedan demiş birileri önceki sayfda, sedan alırsan dede efendi olursun tabi :D zaten büyük ihtimalle şasi dengesi hatchback gibi de değildir, yıllar sonra talep var diye üretildi sedanlar. yani sonradan düşünme bi olay :P clio dememin sebebi hem parça muhabbeti çok rahat, hem ufak motor seçenekleri iyi hem de aracın kendisi hafif bayaa. hafif olması atak olması demek bi bakıma.
Mesaj tarihi:
Selam,

said:
Hyundaı Fx Coupe 1997 model olup özel uretım bır araçtır.1800cc motor gucuyle 140 bg sıyle essız bır araçtır.aractakı yapılması gereken hersey yapılmıs vazıyettedır ses sıstemı desen sahane. pıonner teyp,hoporlor, ve 1000 valtluk anfi bulunmaktadır.

1800cc motor gücüyle...140 bg siyle...ses sistemi desen şahane...
hoporlor...1000 valtluk anfi...özellikle vault terimi ile beni benden aldı... :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

said:
Hyundaı Fx Coupe 1997 model olup özel uretım bır araçtır.1800cc motor gucuyle 140 bg sıyle essız bır araçtır.aractakı yapılması gereken hersey yapılmıs vazıyettedır ses sıstemı desen sahane. pıonner teyp,hoporlor, ve 1000 valtluk anfi bulunmaktadır.

1800cc motor gücüyle...140 bg siyle...ses sistemi desen şahane...
hoporlor...1000 valtluk anfi...özellikle vault terimi ile beni benden aldı... :P

Saygılar.

bır zamanların ıkıncı el kırmızı flashS ılanlarını hatırladım bu yazılanları gorunce.
Mesaj tarihi:
konu ile az biraz alakalı o yuzden soruyorum.

2005 model tigra twintop aracları 29 bin ytl ye satıyorlar.

motor hacmi dusuk oldugu ve boyutları nedenıyle biraz bayan arabası ama bence nefis bir bayan arabası. ıcıne falan baktım, normal tıgradan daha ıyı gıbı doseme kalıtesı vs. tıgralar corsa nın hallıcesı gereksız pahalı arabalardı. bu oldukca makul gozukuyor.

neden ıkıncı elı bu kadar ucuz? cıddı bır kasa yenılemesı falan mı gecırdı bunlar? bır de neden gordugum 2. elller hep 2005 model? neden sonrakı yıllar yok?
  • Yeni Oluştur...