Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 lililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 two girls one cup izle. Bir daha bulanmaz miden. Şahsen ben bugün klavyemin arasındaki kurumuş kıymaları kazırken bile rahatsızlık duymadım o vidyodan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 süper konu yaaw. badakizm paticiğin bir ferdini daha muma çevirdi başlıklı kitabın bir bölümü olabilir tabe. alternatif olarak; "I. Pati Badaklarını Ruslara Götürüyoruz Zirvesi (İstanbul)" (PA.BA.Ru.Gö.Z.İ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Xaenin said: Nil'i karıya götürelim bari herkes 10 kuruş atsın 10ytl ye buluruz bi tane saplı sultan. Bak bakalım sonra öpüşüyo musun öpüşmüyo musun ayaküstü uygun kızlarla. Ahah aynısını diyecektim, Antalyadaysa ben götüreyim sevabına, rus hemde sdf Ama 10 dakika önce kadının ağzında neler olabileceğini düşündüğün zaman öpüşebileceğini sanmıyorum, zaten hiç öpüşeni duymadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nil manyakmısın,manyak RPsimi yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sevişirken kızın vucudu kokuyo ole bleeeeeh bende sevmiorm dujj rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hemöen duşa yolla o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 acaba kedimin adını tükürük mü koysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nileppezdel said: Xaenin said: 18 yaşına kadar hiç öpüşmedin mi evladım sen bi dakka? Cıx. Değecek kadar sevdiğim kızarkadaşım olmadı. Yani lisedeki en uzun ilişkim 6 hafta sürdü be :( Sap geldik sap gidiyoruz zaten sdfsd :D 6 haftada bile öpüşemedin yani hayatımda hiç bir zman 1 haftayı geçmedi 3-5 gün. Benim için aşk zaten romantik bir öpüşmeyle başlıyor balık burcu sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tükürük kokması ne abi ilk defa duyuyorum ben bikere kız güzelse koku falan almazsın yani hiç bi şekilde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 öpüşmek için illa biriyle sevgili olmaya gerek yokki alla alla ben mi acayinbim sen mi acayipsin çözemedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Llama said: hemöen duşa yolla o halde ayda 100 lira sıcak su parası :/ değer mi değer... edit: acaip düşüncelere soktun beni bak 6 hafta beraber olmuşşsun öpüşmemissin nedemek... a bunları hızlı yaşayınca kızdan soğuo insan benim aşkım en fazla 3 hafta sürüo işte maksat geçiçi heves; eniyisi fckbuddy üniye girceksin sen şimdi istemediin kadar bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 adamınbiri said: öpüşmek için illa biriyle sevgili olmaya gerek yokki alla alla ben mi acayinbim sen mi acayipsin çözemedim:D bende onu demek istiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 normal öpüşme oluyo bi artısı yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hem ünide kızlar teklif ediyormuş. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 köyde eşekler teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 off kötüymüş. şeyi şeyinle hiç şey edemezsin o zaman sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tükürük kokusu nedir abicim yaw? sen o hormonla tükürük diil haliçin kokusunu almazsın ağzında yara felan varsa tanimadigin kizla fazla sevişme aids hepatit fln kaparsin diorlar. gerçi nekadar iplemesemde acaba dogrumudur ilişki hariç mrk ettim.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Xo said: hem ünide kızlar teklif ediyormuş. >:D< olm burda taciz ediolar.. geçen otobuste yaşadıklarımızı baara bara başkasına anlattını sölüodu dsfsdf hoşlarına gidio :=) ben bu kadar beklemiyordum üniversitenin bu kadar güzel olcağını american pie izlerdik vay anasını falan derdik asıl Türkiye bu konuda yanımuş haberimiz yok... Güzel şeler bunlar Allah bana sağlık Babamında kesesine bereket versin.. AMİN :D bi gün baba olursam patiye evlatlık vercem hepimiz büyütcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hangi ünidesin sen ? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 o lafın doğrusu 'üniversitede kızlar kabul ediyo' bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 @adamınbiri: Manyağım abi ben, harbi manyağım yani öss manyak etti beni son günlerde. Psikoloğa da başladım ama annem illa kalite psikoloğa yolladıı için boş vakti yok iki haftada bir falan gidiyorum yetmiyo. Bildiin paranoyak olmuş durumdayım şu anda, bu da onun bi örneği. Aptal aptal şeylerden paranoya yapıuyorum lan. Öss sucks :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 olm ne psikologu bi hatun bul yapış dudaklarına sonra kendine gelirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ou hacı muhabbet çok derin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 git ders çalış tövbe tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar