nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Neden bu kadar iğrenç kokar ki? Kokusunu alınca kusacak gibi oluyorum. Nasıl öpüşücem ben kızlarla lan? :( Suratına kusarım heralde kızın, tükürüğünün kokusunu alınca sdfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ehueh bişey olmaz endişelenecek kadar kokusu olduğunu sanmıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Valla çok itici bi koku ya. Ananem sulu sulu öpünce yanağımdan kokusu gitmiyo valla yüzümü yıkamam gerekiyo falan. Neden ya neden? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 anane ağzıyla hoş bir bayanın ağzının aynı şekilde kokacağını sanmıyorum heleki öpüşmeye niyeti varsa. yoksa hatunlarda genel olarak piste ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tut nefesini dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 anane tükürüğünün içeriği farklı. endişelenme sen bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ağız kokusu değil abi tükürük kokusu. Böyle ekşi bi koku ya. Iyk 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 iyice saçmaladın hea. onun tükürük kokuyosa senin de kokuyor. o anda bu kokuyu düşünecegini de sanmıyorum sdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tükürüğün kokmasının nedenin ağzın kokması olduğunu düşünelim plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 18 yaşına kadar hiç öpüşmedin mi evladım sen bi dakka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yok abi içindeki antibiyotik madde falan var ya ondandı benim bildiğim. Yoksa ağzı kokandan da alırım bu kokuyu kokmayandan da. Tükürüğe has bişi. @urmesque: Umarım haklısındır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Xaenin said: 18 yaşına kadar hiç öpüşmedin mi evladım sen bi dakka? Cıx. Değecek kadar sevdiğim kızarkadaşım olmadı. Yani lisedeki en uzun ilişkim 6 hafta sürdü be :( Sap geldik sap gidiyoruz zaten sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yazar bu yazı türünde ava çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 görüp göreceğim en iğrenç topik lan bu. bi de 2 girls with a cup koyun tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tükürükmü kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Evet lan. Yada benim burnumda bi problem var. Ayrıca ben romantik biriyim abi, kız olsa da yesem moduyla çıkmam ki. Ondan sapım zaten yoksa öyle eğlencelik, yemelik falan kızarkadaşım olurdu, ben istemedim. Valla değişik bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 "yemelik kız arkadaş" hocam bana ordan 1.5 kilo yemelik kız ark atarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 250 gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Öyle abi, ben sıradan bi ilişkiye gelemem. Sevgi olcak, aşk olcak falan pat diye ilk buluşmadan öpüşen kızlar da gördüm de öyle şeylerden keyif almam ben ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu senin dediğine sap tesellisi diyoruz.(no ofens) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kokmaz ayrıca tükürük. Ağzı da pis kokar tükürüğü pis kokuyosa, o zaman "ÖBMEM BAĞNE" dersin geçersin. Ne iğrenç topic lan hakkaten bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yasıtların kısısel bolumunde oss derdınde sen gelmıs burada neyle ugrasıyorsun olmamıs gercı bazıları oss den bır gun once lan party sevdasında ama sen onlar uyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 French kiss yönetir fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nasıl ? yani sen şimdi amerikan gençlik filmi klişelerine karşı mı geliyosun? kız dediğin ilk buluşmada evine bırakılır öpülür arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar