Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 WoW'dan sonra, Warhammer'a kadar, sararsa devamda edebilirim de, patide oynayan var mı? Az bi info verebilecek, İstanbul'da nerden edinebilirimi söyleyecek birileri var mı :)? Bi başlayasım, ortamında dolaşasım var... Haber edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cevahir'de, en alt katta, MaviShop'da satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 en iyisi internetten key almak. Zaten bu oyunu satsan satamazsin gerek yok kutuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mavi'ye 2 gün önce sordum Cevahir'deki yere yok dediler.. Bir de heşeye sahip olmak için en son çıkan genişleme paketini mi almak lazım, 85 tane genişleme paketi var oyunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ilk önce trial dene istersen. ben de aynı şekilde "gaz" olmuştum. ilk zamanlarıda oynamıştım aklımda çok da kötü olarak kalmamıştı. grafikler güzel diyordum en azından ama trialı 1 saat bile oynayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 piyasada oynanabilecek en iyi mmodur ancak solosu ızdıraptır yanında oynayacak 5 kişi bulursan daha iyisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 igrenc bir oyun, butun boss lar aynidir, encounter lar cok kolaydir, pvp server lari twink lerin elindedir, grafikler cok guzeldir, solo takilmak cok sikicidir,yok eq2 bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar