Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sesimi acilen düzeltmem lazım. bir problem var boğazımda. ses çıkartırken boğazım gıdıklanıyor, sesim normalde çıkartabildiğimden daha düşük çıkıyor, yüksek oktavlara çıkamıyorum (önceden çıkabildiğim) bir problem var fakat acil düzeltmem gerek. (1gün içinde :>) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 paticik'e yazmak yerine, eczaneye gidiyorsun, şekerimsi bişi var kutuda, böyle turuncu. Adı gelmiyor aklıma gelse sölicem. Ondan alıyorsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 pastil. şu an ağzımda sdf. bir de sabahtan beri okaliptuslu olips yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 böyle boğaz yumuşatan çaylar iç? şimdi neler var bilmiyorum. tam koca karı ilacı ama ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bir yemek kaşığı bala limon sıkıyorsun, üzerine accık karabiber döküp ham yapıyorsun, pek bir şukela geliyor ses tellerine, yumuşacık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 normalde sigara içiyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: Bir yemek kaşığı bala limon sıkıyorsun, üzerine accık karabiber döküp ham yapıyorsun, pek bir şukela geliyor ses tellerine, yumuşacık yapıyor. hemen yapıyorum. teşekkür ettim :) sigara gerekmedikçe içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sigara içiyor olsaydın ve bırakmış olsaydın sesde o tarz gıcıklar olabiliyo bizim solistte olmuştu adama 5 dkda 3 sigara içirdim zorla geçmişti ama sigara kullanmıyosan normalde deneme öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 5dk da 3 sigara bitmez lan. naaptın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 laaan evde limon yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yarın meyan balı alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Pişmemiş yumurtanın şeffaf kısmı, karabiber ve bal. Tiyatrocular genelde bunu kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Pişmemiş yumurtanın şeffaf kısmı= şansınız yoksa kuş gribi O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 valla o yumurta işi yaş, çok çirkin bir şey. boğaz pastili, bol ıhlamur, spidee'nin dediği bal-karabiber karışımı, bir de bol naneli olips. naneli olips üstüne su içersen sahnede kurtarırsın kendini. ha bir de mucizevi bir olay: çin yağı. git al o direk ses açıyor, bende çok işe yaramıştı. çayına katabilirsin, direkt boğazına birkaç damla sürebilirsin,en etkilisi de kesme şekerin üzerine bir iki damla damlatıp onu emebilirsin. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 çin yağı neymiş. alayım. meyan balı da iyi gidiyor. ağız kuruluğu olmuyor hiç. ses telleri susuz kaldımı kendi kendini imha ediyor zaten dsf. ama ben stüdyoda çok zorladım ondan oldu. yumuşatmak lazım. yarına kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar