NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ya 2. bölümde hostageları kamerayla çekmem lazım herhalde. Ama ne yapcaamı, nereye gitcemi bilmiom. Geçen varsa ne yapcamı söyleyebilir mi? Şimdiden sağolun[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ben daha iki gün önce cd ciye sordum daha çıkması belli değil demişti.Hemen almam lazım peki nasıl güzel oyun mu?[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ilk başladıgında bi yerdesin orda altında kanalizasyon gibi bişi var elindeki kaynakla onun kilidini kopar aşağı in surune surune ilerle binanın altına gir .. binanın altında yukardan ışık gelen yerler var oralarda kamerayı kullanabilirsin ve bundan sonra telsizle merkeze bildirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Ahh forum kirliliği için sorry geçtim orayı. O aptal kaynagı bulamamıştım da :) Bu arada oyun bence guzel ama multiplayerının olmaması (ya da ben bulamadım) çok kötü. Olsa daha iyi olurdu.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 alfadır o. çünkü multiplayerıın kesinlikle olacağı duyurulmuştu.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yaw arkadaşlar biriniz cdkey ini yazarsa çok sevinirim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 YASAK! Forum kurallarını okumanı öneririm. Ama çok istiyosan kazaadan arat.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ehe cs yapılacak mp olmayacak kesınlıkle daha tam surumu degıldır cıkıs lıstelerıne bıle verılmedı ne zaman cıkacagının seysı[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ya abicim özelden atıver bizahmet rica ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hapise atıldığımız bölümde hapisten nasıl çıkılır ? duvarı yıkıp yan hücreden bıçağı aldım kapıya bıçakla vurup adamı üstüme çekmem gerektiği söylendi ancak her tarafa vurmama rağmen adamlar bana mısın demiyor...[signature][hline]Popeye, 06 October 2002 02:40 tarihinde demiş ki: urza bu siteden banlanıcak en son kişi sensin o konuda endişen olmasın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 nasıl bir oyun? Güzelmi alıcamda ben multi diye almadım. Single güzelse oynanabilrik flm alıyım hıh?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 arcane bıçağı aldıktan sonra paso kapının önünde dur kapıya vur. adam konuşuyo kes şunu gibisinden sonra "tamam bunu sen istedin" gibi bişi diyo geliyo kapıyı açıyo seni dövmeye sende dalacan direk.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taniq Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Beyler CZ nin Cd keyını bır zahmet ıcq dan solersenız sevınırım[179399545] [Bu mesaj Taniq tarafından 08 February 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 5 dakika boyunca kapıya vurdum adamda tık yok delirdim :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 alla alla.. Biraz zıpla mıpla adama kufret. Eğer gelmezse oyun bozuktur. zaten alfa ya bozuk olbilir.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Noluyo ya çıktımı Zero allahım ya dünyadan bi haber yaşıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bariz bozuk oyun zaten düğmelerden falan belli ok yerine kod falan yazıyor hehe beta..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 goruntuleri bence guzel diil ....[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 oyun çok iğrenç ya verdiğim paraya acıdım bazen oyunları kopya aldığıma sevinmiyorum da değil..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ya beyler daha mouseu tutmayı beceremeyen kro cdcilere inanırsanız ohoo :) Biz gittik o kro cdcilerden birine,aramızda konuşuyoduk "yaa şu cs:cz nezaman çıkacak" diye adam atladı ordan kendinden çok emin bi şekilde: "Çıkhtı(yumuşak k harfiyle). "Ben oynuyom." Adamda tam oynuyo ha "Ulan şurdan cıkanı ulannn ulan! AHA! BAKH BAKH AHA AHHA Ulenn *DAN!*(ölür) Hasktr be! Bizim kefal arkadaşta atladı hemen aldı.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 sanırım elinizdeki beta versiyon bu oyunun çıkış tarihi 23 mart olması lazım.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bence de oyun iğrenç. Yapay zeka sıfır oyunda. Adamlar oldukları yere sabitlenmiş zaten. Koşma grafikleri iğrenç ötesi o yüzden sabitlemişler adamları heralde. Çünkü kafa vücuttan 2 metre önde koşuyolar güversin gibi eheh. Adamlar sizi takip etmiyo sniperlar mal mal bekliyo seni vurmak için :) Bizim ark bi bölüm oynadı onda seyrettiğim kadarıyla.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kapıyı bıçakla değil use tuşu ile açıyormuşsun (E) bir tek denemediğim o kalmıştı denedim oldu[signature][hline]Öyle deli gibi esme başım dönüyoooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hahaha arcane senin muhappet anca indiana jones filmlerinde olur be baba once bi normal açmayi denesen kapiyi lol cok guldum yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar