aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 turkcellin reklami guzelmis ama onun da sarki secimi pek hosuma gitmedi, neden lady d'arbanville? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nesine sevmediniz be isim hariç iyi geldi bana.şeye benzemiş elemanlar eskiden striker diye mi ne bi futbol çizgifilmi vardı orda bi takımın adamları vardı iri yarı kaptanları ince onungibi:) yalnız alttan hayy mı çekiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bariz zikir ayini. Teknik Direktör olarak bi Aczmendi bekledim ama koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 urmesque said: hepsi volkana benziyor. hakkaten hepsi volkan sgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 isim hariç fena değil bence. isim çok fena türko ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 edit: çift gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bugün gazetede okudum. neden Türko dediklerini açıklamış garanti.. sabah gazetesindeydi. okuyun derim :) okuyunca mantıklı geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 söylesene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yekyeaaaa sattık biz onu, unuttum ki :P hatırladıklarım, nihatın avrupadaki lakabı da turko imiş.. işte her ülkenin kendine ait bi lakabı var (ispanyol boğaları gibi) bizimki de bu olsun demişler vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Offfff! çok dandik ya. aklıma geldikçe sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu sene adam gibi milli takım reklamı yok ya. Garanti o kadar iyi olmamış, A Drinking Song u kullanan bi reklam vardı şarkı berbat olmuş, lady d'arbanville lı türksel reklamı da eh işte. Nerede eski reklamlar peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 turnuvada "ne de olsa elimize verecekeler" diye düşünüp fazla uğraşmak istememiş olabilirler.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yine de en kötüsü ismail yk'lı olan sdfhskjg en iyisi de turkcell'inki, baya güzel yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 evet turkcellin reklamı diğerlerini ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 dün bir garanti müşterisi olarak reklamı beğenmediğimi anlatan ufak bir öneri yazdım.sabah 10 dan beri telefonu spamliyordu biri en sonunda kalktım "iyi günler biz garantiden arıyoruz,neden beğenmediniz" diye aramışlar.müşteri hizmetleri çok iyi garantinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 da calıştıkları ajans cok kötü... püü bu nası reklam böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu nasıl bi isimdir ya "Türko".."Hanzo" der gibi. ve evet arkadaşların da söyledikleri gibi hepsi birbirine benziyo hepsi Volkan a benziyo..ama en sonunda Arda nın topa öyle vurması hoşuma gitti güç gösterisi bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ülkerin reklamını sevdim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ya avrupa şampiyonasından soğudum, adamlar küp şeker reklamında bile futbol teması kullanmışlar, gına geldi, abidik gubidik ne kadar reklam varsa doldurdular tv ye. garanti, türko reklam kampanyasıyla bi zamanın basketboldaki 12 dev adam tadını yakalamaya çalışıo, o zaman iyi vole vurmuşlardı ama her zaman aynı taktik işlemio. futbola her marka abandığından millet ambele oldu, tek bişeyi sindiremio. zaten süper dandik reklam o da ayrı konu. ama şu açıdan bakmak lazım: en az reklamlar kadar bet bi milli takımız var. grupdan çıkma şandı yok kaldı ki bence puan alamadan döncekler gruplardan. o yüzden fazla sürmez zaten bu sıkıntı, normal reklam seyrine kavuşuruz. biraz konu dışı olacak da o kadar milliyetçi hava insanı bi soğutuyo olaydan zaten, kişisel olarak klüp takımı başarılarını milli başarıya tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yeni yeni farkediyorum milli takımla ilgili ne kadar çok reklam olduğu.. hayır bi sürü klip de var sanırım dün gülben ergen in klibini gördüm bi de rapçı biri var kim bilmiyorum brz dinleyim dedim boğuldum resmen.. ne yapmaya çalışıyolar belli değil ki..arkadaşların da dediği gibi artık sıkmaya başladı.. cocacolanın reklamları yine de hepsinden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bence chock qharisma reqlams. rly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Portekiz maçından sonra reklama bir daha göz atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Oha resmen hu çekiyolar. ritim aynı sesde benzetilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bence garanti reklamı çok da kötü değil ama Türkcell reklamı king olmuş ellerini öpmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 cok kotu degil ama kotu biraz. benim asıl koptugum an o soyunma odasından çıkış anı :D içerde kırıyolar ediyolar ama dışarı ilk çıkan sabri!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar