^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Birinin benden ricası,kendisinin bir hastalığı var,yanına son gittiğimde benden bu sevdiği şarkıyı anlatan bir yazı yazmamı istemişti,yazıdır başka birşeydir elimden geldiğince onu sevindirmeye çalışıyorum,yaşı 16 tahmin edebiliceğiniz üzere.Yazıcam birşeyler ama anlamadım şarkının sözlerini 1saattir boş boş bakıyorum,cesaretin var mı hede hödö diye giden kısım bildiğin basit mantık,onda birşey yokta,masum kalamayız mevzular bildiğin gibi değil kısmıyla ne anlatmış bu adamlar,öğlen 4e kadar yazmam lazım,anca. Dalga geçeceklere en içten sevgilerimi yolluyorum şimdiden cesaretin var mı? kendine inanmaya cesaretin var mı? sen başkasın ben başka cesaretin var mı? kuralsız yaşamaya cesaretin var mı? kendin gibi olmaya masum kalamayız mevzular hiç bildiğin gibi değil sandiğin gibi değil hiç bildiğin gibi değil sandiğin gibi değil artık anla, artık anla... cesaretin var mı? yemin edip bozmaya cesaretin var mı? aşık olup kusmaya cesaretin var mı? kalbini satmaya cesaretin var mı? yasaklanıp susmaya masum kalamayız mevzular hiç bildiğin gibi değil sandiğin gibi değil hiç bildiğin gibi değil sandiğin gibi değil artık anla, artık anla...
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dalga geçiyorum gibi olacak ama. tam bir "evlenmeden verebilen mi" şarkısı gibi
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 O hastalık mevzusunu normal bir hastalık sanmıştım, sabah sabah yanlış okumuşum. Bu şarkıda anlatılan herkese göre farklı yorumlanabilir, mesela bende şunu anladım; "Saf, temiz, yalansız ve oyunsuz bir aşka var mısın? Bunu kendin olarak yapabilir misin? Elbet çok şey oldu sonradan, artık hiçbirşey eskisi gibi olamaz belki ama sevmeye cesaret edebilirsen bunlarıda aşabiliriz. Bunları beraber aşacağımızı anla ve inan bana." Gerçi dediğim gibi başkası başka şekilde yorumlayabilir. Ben sabahın bu saatinde anca bu kadar kafa yorabildim.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 biz yazdiktan sonra ne anlami kalicak bunun?
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 @Pyro teşekkürler aquila said: biz yazdiktan sonra ne anlami kalicak bunun?ben deneme yazısı tadında birşey hazırlayın demedim ki yazmaktan aciz değilim sadece konuyu anlamamıştım,Pyronun yaklaşımı üzerinden gidilebilir geldi,biraz daha benzer yorum alabilirsem yazmaya başlıcam @elaidi,Asteroth Arkadaşlar boş vaktim yok şuan numerical analysis finaline gidiyorum,daha azimle beni bekleyen sınavlarım var=)ama sınavlar bitsin,şunlar bitsin,bunlar bitsin dersek hep erteleriz birşeyleri, benim belki 1 saatlik ziyaretim onun 1gününü mutlu edicek,daha ne isterim
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bunu yazan ki$i cok genc olsa gerek. muhtemelen senden yorum isteyen ki$i bu ve muhtemelen bir kiz. ve muhtemelen senden ho$laniyor olabilir
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ^^ShadowSong^^ said: artık anla, artık anla...
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Benim anladığım kısaca şölle: :) Bir ilişki yaşamak, göründüğü, sanıldığı kadar kolay değil. 1001 türlü zorlukla karşılaşabilinir.Ciddi ve seviyeli! :) bir ilişkiye başlamadan önce, bunların hepisini hesaba katmak, her şeye göğüs germeye, zorlukları altetmeye hazır olmak gerekir. Mersi. :) Edit: Geçmiş olsun...
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Dünkü yazdığım için özür dilerim pek bilinçli bir isyan değildi. Olayın ciddiyetini şu an anladım.
Öne çıkan mesajlar