Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yakın bir arkadaşımın babasının bypass ameliyatı için çarşamba günü 0 RH (-) kana ihtiyaç olacaktır. Gerekli miktar 6 unite, şu ana kadar 6 uniteyi bulduk fakat doktorlar ne olur ne olmaz diye 8 uniteyi hazır tutmak istiyorlar. İçinizde Ankarada olup çarşamba günü bu grup kandan verebilcek kimse var mı? Büyük ihtimal gerek kalmayacak ama genede olabilcek acil bir durum için fazladan birkaç kişinin ismini elimizde hazır tutmak istiyoruz. Eğer kan verebilecek durumdaysanız ve tabiki gerektiğinde vermek isterseniz özel mesajıma haber verir misiniz. Teşekkürler[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 benim kan a rh-[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Malsef İstanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kanbankası.gen.tr Belki bakmışsındır ama ben yinede yazıyım dedim. Daha önce bende buradan bir kaç kişi bulmuştum kan vermesi için.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 keşke ankarada olsaydım ya :([signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 7. kişiyi de bulduk. Kanbankasına bakmış ve ordan bulmuş yaklaşık 3 kişiyi arkadaş ve birkaç kişiye de mail ile ulaşmayı denemiş eğer cevap olmassa bu akşam telefonla ulaşıcaz kendilerine.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Olmazsa bende weriirim de benim kanın ne oldugunu bilmiyorum test yaparlar orda sorun olmazda gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 En zor bulunan ve değerli olan 0RH(-)tir. Diğer bütün gruplara kan verebilir gerektiğinde çünkü kanın saf halidir diyebiliriz çok ilkelce :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 B rh+ Istanbul :( Mesajın yukarda kalsın diye atıyom bu mesajı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tabiki ilk olarak kendi kan grubu var ise ondan verilir ama kritik bir durumda bütün gruplar 0rh(-)ten kan alabilirler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Aynen mesaj yukarda kalsın:([signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yaw kan, man demeyin içim bi tuhaf oldu..[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kann kann ehehe b rh+ benimkide bowable bak kankardeşiz[signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah [Bu mesaj Chemical tarafından 09 February 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya şu kan gruplarından hiç anlamıorum valla da benimki a rh+ ve zaten istanbuldayım :([signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 0 RH - ====> Saf gibi düşün 0 RH + ====> RH var demek saf kanda A RH - ====> A var RH yok A RH + ====> A var RH var vs vs vs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 aa rh - + onamı geliyo ilginç Yani direk A desek a rh - oluyor[signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 evet chemical kanka çıktık :) Ya bence yetkili arkadaşlar isteyen kullanıcıların kan gruplarının sistemde kayıtlı kalmasını sağlayabilirler.. Paticik ailesi deniyo bilmemne deniyo, en azından gerçekten acil bi durumda aradığımız kişiden kan vermesini isteyebiliriz.. chemical ne tarafta oturuyodun bu arada heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 0RH+[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 o rh+ benim kan grubu. Lazım olan da oydu di mi? Emme ben istanbuldayım çok çok üzügünüm dostum :([signature][hline]GAFLAR -kan kanamasından ölecen lan! -IQ'un eksi sıfır lan senin! -Tek harfli bir harf Devam Edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yok o rh- lazımmış. Daha da uzuldum baq![signature][hline]GAFLAR -kan kanamasından ölecen lan! -IQ'un eksi sıfır lan senin! -Tek harfli bir harf Devam Edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 şimdi bayılıcam bilg başında of okutmayın bana burayı lütfen! ay ölüyorum... *!düşer bayılır*[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kız gibisiniz be[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 napim kardeşim kan tutuyo beni[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 0 Rh+ benim de[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Makakus diyosun h diyosun.[signature][hline]GAFLAR -kan kanamasından ölecen lan! -IQ'un eksi sıfır lan senin! -Tek harfli bir harf Devam Edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar