Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yükselsin, lazım oluyor insanlara.
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 up diyorum lazim olabilir cunku
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hsnıma oyunu öğretmek riskli. Hayatta bekar kaldığımız tek yer var onu da teslim etmeyelim. :)
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Absolut said: Haha hanım kesin uyanırsan oyuna oturursun diye uyandırmamıştır iyice geç olana kadar beklemiştirki tek seçenek yatak olsun :) Bende yaşıyorum benzer sorunu :P 28de The Maze kasar mı? Assasin oynuyorum yani öyle 3 tane mobu kesme lüksüm pek olmuyor genelde 2 tanesi geldi mi %15HP falanla kesebiliyorum ona göre :) dieevil said: Sleeper said: eline saglık dun deli olmustum Wild Lands of Zelata daki questler bittikten sonra nerde kasıcam diye aynı yerleri buluyorsun gene ama fazladan 1 saatin bos bos ekrana bakmakla geciyor :S edit:wow daki butun questleri butun bolgeleri ezberledikten sonra kimi zaman keyifli kimi zaman sinir bozucu ama inanılmaz zor geliyor yeni yerler kesfetmek :P uleennnn dun 9 da uyuyakalmısım 24.30 da hanım uyandırdı yataga gec dıe nıe aramadın deyyuz ılerlemeyın fazla tek basına kasamam bırakırım bak oyunu ha tehdıt de ederım bole maze'deki mob'ların hepsi level 27 sorun çıkmaz, zor bir yer değil. 2 tane 3 tane istediğin gibi çekebilirsin zati hepsi ayrı takılıyor.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Muthiş bir hangi levelde nereye gidecem haritasi için.. Tıklayınız
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Trainer lerinde nerde olduğunu nerden buluruz?
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Featleri sıfırlamak için arıyosan old tarantinada haritana bak temple of mitra gözüküyo onun merdivenlerinin başlangıcında hemen sagda.
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yamulmuyorsam conall's valley'de de vardı..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yada lvl 80 arkadaşınızı yanınıza alır party yaparsınız. teach özelliği ile Kheshatta da o keser siz lootlarsınız ve tıkır tıkır level atlarsınız dsadas bir akşamda 8 level atladım bu şekilde ama baydm 2. kere gidince çünkü aksiyonu o yaşıyor dsada
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Teach olayı nedir? Bir yere ilk girşinizde falan mı olan birşey nedir yani?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Absolut said: Teach olayı nedir? Bir yere ilk girşinizde falan mı olan birşey nedir yani? yok. teacher'ın oluyor levelın onunkinin -1 i gözüküyor böylece tipler direk sana dalmıyor. yoksa senin levelın 40 sa sana girişiyorlar. tabi arkadaşın pom ise zaten ölsende sorun yok :D
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 BiTcH_oFBaT said: yada lvl 80 arkadaşınızı yanınıza alır party yaparsınız. teach özelliği ile Kheshatta da o keser siz lootlarsınız ve tıkır tıkır level atlarsınız iide lvl farkı çok olsada işe yarıo mu bu? yani apprentice ile 80 lvl adam 40 lvli 80 moblarla kasabilio mu? yok artık
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben kasmıyorum. tabiki kasılmıyor. o kesiyor sende kendi levelına göre alabiliceğin en fazla xp yi alıyosun. 600 küsür alıyodum lvl 41 ken. 42 olunca 650 oldu filan. artık 1k alıyorum lvl 52yim. ama o kesiyor. sende vuruyosun tabi ilk o vurduğu için herkes ona odalanıyor. fatality çektim 3 defa üstüste bende :D
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 LvL 55 oldum ve Eiglopiandaki bütün questler bitti. Burdan sonra nereye gitmek lazım? %99 solo oynuyorum ona göre temiz efendi bir yer lazım :) Birde utanarakj soruyorum destiny quest nedir yani tortageda tamamlamıştım bi tane ama ondan sonr ayeminli gibi ilgilenmedim ve şimdi işin ucu kaçtı yani lvl 50de falan mı gene basladı bu destinyler yoksa 20. LvLdan beri ha bire devam ediyordu da benmi kaçırdım?
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 30 da bi tane daha destiny quest var,onları yapıyorsun 40 da varmı bılmıyorum daha 40 olamadım.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 30 da var 50 de var sonrasını bilmiom ben de 50 e doğru gidiorum.
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Absolut said: LvL 55 oldum ve Eiglopiandaki bütün questler bitti. Burdan sonra nereye gitmek lazım? %99 solo oynuyorum ona göre temiz efendi bir yer lazım :) Birde utanarakj soruyorum destiny quest nedir yani tortageda tamamlamıştım bi tane ama ondan sonr ayeminli gibi ilgilenmedim ve şimdi işin ucu kaçtı yani lvl 50de falan mı gene basladı bu destinyler yoksa 20. LvLdan beri ha bire devam ediyordu da benmi kaçırdım? hehe 1-2 tane atlamıssın :D lvl 30 http://www.tentonhammer.com/node/35215 lvl 50 http://www.tentonhammer.com/node/35669 lvl 60 http://www.tentonhammer.com/node/36397 lvl 80 http://www.tentonhammer.com/node/36396
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Absolut said: LvL 55 oldum ve Eiglopiandaki bütün questler bitti. Burdan sonra nereye gitmek lazım? %99 solo oynuyorum ona göre temiz efendi bir yer lazım :)
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 L50+ Eiglophian Mountains L50-60 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Eiglophian Mountains) (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Field of the Dead -> Lacheish Plains -> Eiglophian Mountains) Ice Cave L50-52 (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Eiglophian Mountains -> Ice Cave) Cannibal Caves* L55+ (From Old Tarantia -> Conarch Village -> Conall's Valley -> Eiglophian Mountains -> Cannibal Caves)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cannibal Caves ayrı bi mekan mı yoksa instance mı? Ve questleri nerden alınıyor?
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Absolut said: Cannibal Caves ayrı bi mekan mı yoksa instance mı? Ve questleri nerden alınıyor? Eiglophian Mountains içinde bir dungeon soloda yapılıyor group olarakta aoe si olan birini bulursan sağlam exp çıkıyomuş ben farmlamadım hiç sadece questleri yaptım çıktım,questleri gene Eiglophian Mountains den alınıyor dağın tpesinde hunting camp tarzında bir yer var ordan baya bi quest çıkıyor
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yani o levellarda yapıcak başka bişey yok. eğer paso aynı moblara reskill çekmeyi seversen bunu yap. ben sevmiyorum bayıyorum o yüzden yapmıyorum bu tip şeyler.
Öne çıkan mesajlar