GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bana ayakta işiyorum diye cehennemde cayır cayır yanacaksın demişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 doğru söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 şevki yılmaz mı kim o asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 oturarak işemek is gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu durumda bayanlar lesbo mu oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ewet war öle bişey, çişini yaparken ayakta yapmak yasak ( günah gibi bişeydi galiba) zaten sağlıklı da değil, prostat kanseri olursun günah gibi bişeydi derken emin değilim, iyi değil de olabilir ama kabir azabının asıl sebebi ayakta işemekti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ayakta işemek prostat riskini arttırıyormuş ileri yaşlarda. Yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 axedice'ın dediği doğru sanırım, okumuştum öyle bişeyler. dini boyut hakkında fikrim yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ben işemiyorum ayakta. Sırf bu yüzden çok fazla cinsiyet espirisine maruz kalıyorum. halbuki ileride de sevişmek istiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 5 saniyelik bi iş için otur kalk erkek adam uğraşmaz bunlarla! delikanlı adam kuytu köşeye yapabilmeli! delikanlı adam parklara yapabilmeli! delikanlı adam otobüste şişeye yapabilmeli! delikanlı adam prostat olmaz! delikanlı adam sen naber ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 prostat olucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 oturunca ucunda kalıyo dffgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 günah kısmı var zannedersem, onu geçelim sağlık kısmı da var, prostata neden oluyormuş kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bizim lisedeki arkadaşlar her bir ayakta işediğin damla için tabutta o kadar kırbaç yiceksin diyorlardı ve cidden buna inanıyordu bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Oha bu nerden çıkmış lan :D Saçmalığa gel zuahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aga kırbaç falan fetişe kaymış iş, deri kıyafetli melekler falan, yatar o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tabutta kırbaç lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bence onu facebook'tan bulup kafasına işemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 deri kıyafetli huri fetişi! oha! bi ruh çağrıp soralım oluyo mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kim demiş öbürtrarafta cinsel arzularınız tatmin edilmiyor diye?? Eğer ki kırbaç fetişiniz varsa ayağa kalkın ve işemeye başlayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kırbaca mı işiycez? o kısmı anlamadım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yok olay ayakta işemek nereye işediin mühim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 benim eski sevgililerimden bir tanesi bu kırbaçla ilgili falan çok güzel bi pot kırmıştı çok gülmüştüm ama okadar çok gülmüştüm ki kızamamıştım çok komikti sizede anlatmam HIH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 milletin ne arkadaşı var ya, gerçi bizim arkadaş da devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavından para aldık kaznadık diye haram o para diyodu, fakir almalıymış, lan sınava girdim devlet uygun gördü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fakir almalı lan tabi, devleti sömür sömür nereye kadar. kul hakkı çok pis kaçıyodu sanırsam, cehennemde görüşürüz sdf öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar