GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bana ayakta işiyorum diye cehennemde cayır cayır yanacaksın demişti...
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ewet war öle bişey, çişini yaparken ayakta yapmak yasak ( günah gibi bişeydi galiba) zaten sağlıklı da değil, prostat kanseri olursun günah gibi bişeydi derken emin değilim, iyi değil de olabilir ama kabir azabının asıl sebebi ayakta işemekti sanırım
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ayakta işemek prostat riskini arttırıyormuş ileri yaşlarda. Yaa yaa
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 axedice'ın dediği doğru sanırım, okumuştum öyle bişeyler. dini boyut hakkında fikrim yok :P
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ben işemiyorum ayakta. Sırf bu yüzden çok fazla cinsiyet espirisine maruz kalıyorum. halbuki ileride de sevişmek istiyorum sadece.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 5 saniyelik bi iş için otur kalk erkek adam uğraşmaz bunlarla! delikanlı adam kuytu köşeye yapabilmeli! delikanlı adam parklara yapabilmeli! delikanlı adam otobüste şişeye yapabilmeli! delikanlı adam prostat olmaz! delikanlı adam sen naber ya?
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 günah kısmı var zannedersem, onu geçelim sağlık kısmı da var, prostata neden oluyormuş kesinlikle
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bizim lisedeki arkadaşlar her bir ayakta işediğin damla için tabutta o kadar kırbaç yiceksin diyorlardı ve cidden buna inanıyordu bu adamlar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Oha bu nerden çıkmış lan :D Saçmalığa gel zuahahha
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aga kırbaç falan fetişe kaymış iş, deri kıyafetli melekler falan, yatar o iş
sesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bence onu facebook'tan bulup kafasına işemelisin.
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 deri kıyafetli huri fetişi! oha! bi ruh çağrıp soralım oluyo mu diye
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kim demiş öbürtrarafta cinsel arzularınız tatmin edilmiyor diye?? Eğer ki kırbaç fetişiniz varsa ayağa kalkın ve işemeye başlayın!!
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kırbaca mı işiycez? o kısmı anlamadım:S
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yok olay ayakta işemek nereye işediin mühim değil
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 benim eski sevgililerimden bir tanesi bu kırbaçla ilgili falan çok güzel bi pot kırmıştı çok gülmüştüm ama okadar çok gülmüştüm ki kızamamıştım çok komikti sizede anlatmam HIH!
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 milletin ne arkadaşı var ya, gerçi bizim arkadaş da devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavından para aldık kaznadık diye haram o para diyodu, fakir almalıymış, lan sınava girdim devlet uygun gördü :D
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 fakir almalı lan tabi, devleti sömür sömür nereye kadar. kul hakkı çok pis kaçıyodu sanırsam, cehennemde görüşürüz sdf öptüm.
Öne çıkan mesajlar